NRK Meny
Normal

På tide med noen nye Odd-effekter?

I går var det folkefest på Odd stadion. Nå begynner planlegginga inn mot en ny fest i hovedstaden. Kanskje trenger Odd noen nye effekter før kampen?

Oddflagg

Flagg, skjerf og luer med Odd-logo finnes allerede.

Foto: Hilde Martine Lindgren / NRK

NRKs reporter ga i dag Odd-direktøren tips til nye effekter som kan selges i Odd-butikken.

Se video her:

Odd

SE VIDEO: Er det på tide med noen nye Odd-effekter? Hva med en Shala-shampoo? Eller en Hansen-hanske?

7 000 billetter

Planlegger du å se cupfinalen på Ullevål, må du følge nøye med i ukene som kommer. Odd får rundt syv tusen billetter til finalen på Ullevål 23. november.

– Og i går var det tolv tusen her på stadion så alle får ikke, så vi må nå jobbe med å finne en rettferdig fordeling, sier Odd-direktør Einar Håndlykken.

Han lover imidlertid at det ikke skal bli en ren pampefest for sponsorer og VIP.

– Vi er glad i sponsorene våre, men de får ikke alle. Det blir billetter til folk flest også.

Fest

Men hvor og når billettene havner i salg er foreløpig ikke avklart.

– Vi må først ta Brann kampen nå på søndag, deretter er det fullt fokus på cupfinalen. Hvor vi skal planlegge transport og fest i Oslo. Akkurat nå har vi mer enn nok med å få hodet over vannet, sier Håndlykken.

Ullevål stadion

Cupfinalen mellom Molde og Odd spilles på Ullevål 23. november.

Foto: Rainer Prang / NRK
 • Løse hester på veien

  Politiet ber folk kjøre forsiktig etter at det er observert 10 løse hester på riksvei 36 ved Helgen. Politiet fikk melding om hestene like før halv ni og forsøker å finne eieren.

 • Til sykehus etter ulykke

  En ung mann fra Vinje er kjørt til sykehus etter en trafikkulykke på E134 mellom Morgedal og Mostøyl. Mannen fortalte politiet at det kom et dyr ut i veien og at han måtte kjøre unna. Politiet tviler på mannens forklaring og har tatt førerkortet.

 • Pågrepet under væpnet aksjon

  En 30 år gammel mann er pågrepet av politiet under en væpnet aksjon. Mannen var i besittelse av en hagle. Hendelen skjedde på Heistad i Porsgrunn.

 • Kjørte i rus uten førerkort

  En 35-åring har blitt satt i arrest mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand uten førerkort. Politiet stoppet personen på Kjørbekk i Skien.