Normal

Ønsker tips om skadd mann (28)

Politiet vet ikke hva som skjedde med 28-åringen som ble funnet hardt skadd i Brevik i helgen. Så langt er ingen mistenkt i saken.

Guro Siljan

Politiadvokat Guro Siljan sier politiet står uten mistenkte etter at en mann ble funnet hardt skadd i Brevik lørdag morgen.

Foto: Grete Ingebjørg Berge

Mannen fra Grenland ble funnet bak den gamle jernbanestasjonen i Brevik i 05-tiden lørdag morgen. Det var en forbipasserende som fant mannen og varslet politiet. 28-åringen hadde skader i ansiktet, og han skal ha vært svært omtåket.

– Han var nokså hoven i ansiktet, og han blødde fra hodet. Han hadde også blåmerker i ansiktet, sier politiadvokat Guro Siljan til NRK mandag ettermiddag.

– Var mannen beruset da dere fant han?

– Det kan jeg ikke si noe om. Han var veldig omtåket og hadde problemer med å forklare hva som hadde skjedd. Hva det skyldes, kan jeg ikke uttale meg om nå, forteller Siljan.

– Utsatt for vold

Mannen ble lagt inn på sykehuset i Skien og har ligget der siden. Politiet fikk kun tatt en kort prat med ham i helgen.

– Vi etterforsker ut ifra at dette er skader forårsaket av vold. Vi har så langt ingen mistenkte i saken, men jobber videre for å finne ut hva som har skjedd, sier politiadvokaten.

Skal avhøre den skadde

Mannen skal være på bedringens vei, og politiet satser på å få tatt et skikkelig avhør av 28-åringen innen kort tid.

– Vi forsøker nå å kartlegge fornærmedes bevegelser og snakke med personer som kan ha hatt kontakt med ham før dette skjedde.

Politiet ønsker også tips fra publikum for å komme videre i saken.

– Vi ønsker tips dersom noen har sett noe i Brevik enten fredag kveld eller lørdag morgen, avslutter Siljan.

Laster kart, vennligst vent...

Den skadde mannen ble funnet bak den gamle jernbanestasjonen i Brevik i 05-tiden lørdag morgen.