Odd senket Start i Kristiansand

Skienslagets drømmeåpning mot Start holdt helt inn. Gjestene vant hele 4–0 i Kristiansand.

Sondre Rossbach jubler i Kristiansand

Odds keeper Sondre Løvseth Rossbach jubler etter 0–3 til Odd under eliteseriekampen mellom Start-Odd i Kristiansand.

Foto: Schrøder, Tor Erik / NTB scanpix

Odd hadde statistikken med seg før kveldens kamp i Kristiansand. De har nemlig vunnet i sørlandsbyen de tre siste årene, og står uten tap der siden 2006-sesongen.

Og for en drømmeåpning det ble. Allerede etter to minutter fikk skienslaget uttelling, da Rafik Zekhnini mottar ballen på spissen av sekstenmeteren. Han tar et steg til høyre og smeller til. Ballen fyker knallhardt inn i det nærmeste hjørnet bak Opdal, som er etter ballen, men når ikke fram.

– Det var veldig gøy å score så tidlig, for det gjør at vi kommer godt inn i kampen. Vi vinner fordi vi følger planen vår, og er konsentrerte, sier Rafik Zekhnini til NRK.

I det 12. minutt smeller det igjen. Bentley står helt alene på bakre stolpe, og kan enkelt sette ballen inn i det åpne målet til Start.

Start - Odd

Fra eliteseriekampen mellom Start-Odd på Sparebanken Sør Arena.

Foto: Schrøder, Tor Erik / NTB scanpix

– Vi er bunnsolide

Oppturen fortsetter for Odd utover kampen, da Starts Owello feller en feilvendt Nordkvelle bakfra, og gjestene får straffe. Olivier Occéan setter ballen til høyre for Håkon Opdal og i mål.

Start kommer seg i begynnelsen av andre omgang, men klarer ikke å holde trykket oppe. Da Odds Ole Jørgen Halvorsen scorer skienslagets fjerde mål for kvelden, forstår hjemmelaget at håpet er ute.

– Hele laget er bunnsolide i dag. Ungguttene er spesielt gode, noe som er veldig gøy. Vi får energi av å spille europakampene, og har vært flinke til å rullere på spillerstallen, sier Odd-trener Dag-Eilev Fagermo til NRK etter kampen.

Start ligger nå på 13. plass med 19 poeng, og nærmer seg nedrykk. Odd ligger på femte plass med 32 poeng.

Laster innhold, vennligst vent..