NRK Meny
Normal

Sterk Odd-seier i Moldova

Odd vant 3-0 over FC Sheriff i Moldova i kveld. Dermed har skienslaget et svært godt utgangspunkt før returoppgjøret i hjemme på Falkum.

Odd

3-0: Allerede etter 11 minutter ledet Odd 2-0 over FC Sheriff. Litt over halvspilt i første omgang la Steffen Hagen på til 3-0.

Foto: Teigen, Trond Reidar / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

Odd imponerte stort mot FC Sheriff i Tiraspol i Moldova i kveld. Til pause var stillingen 3-0 til de sorte og hvite fra Skien. Stillingen holdt seg til kampslutt.

Bentley, Johnsen og Hagen

Kampens første mål kom allerede etter to minutter. Bentley, som det lenge var uklart om kunne spille kamp på grunn av visumproblemer, satt ballen i mål og 1-0 til Odd.

Etter 11 minutters spill kom scoring nummer to, signert Frode Johnsen. Han ordnet 2-0 til skienslaget. Kort tid etter ble Johnsen byttet ut, og Olivier Occean kom inn på banen.

Odds tredje mål kom etter en corner. Steffen Hagen var på plass foran boksen, og banket ballen i mål.

– Bør ha muligheter

Odd er på jakt etter europacupspill, og første hinder på veien er FC Sheriff fra Moldova.

Kampen er Odds første obligatoriske kamp mot internasjonal motstand siden 2004, og før kampen hadde trener Dag-Eilev Fagermo tro på at Odd kunne bite godt fra seg.

– Vi møter et godt lag, med blant annet tre brasilianere som er gode offensivt. Men hvis vi klarer å ligge godt organisert, bør vi ha muligheter, sier Fagermo.

Her er lagoppstillingen til kveldens kamp:

Sondre Rossbach, Espen Ruud, Lars-Kristian Eriksen, Steffen Hagen, Emil Jonassen, Ole Jørgen Halvorsen, Jone Samuelsen, Ardian Gashi, Oliver Berg, Bentley og Frode Johnsen.

 • Slutt på lukka møter

  Ordførar Hedda Foss Five i Skien vel å kutte praksisen med dei lukka møta og flyttar innhaldet i samlingane til andre fora som er opne for pressa, skriv Varden. Endringa skjer etter at Fylkesmannen konkludera med at gruppeleiarmøta i nabokommunen Porsgrunn var i strid med kommunelova.

  Hedda Foss Five
  Foto: Martin Torstveit
 • Her kan du se Østafjells 20.55:

  Østafjells 20:55
 • Dømt for å ha tent på eget hus

  Agder lagmannsrett har dømt en mann fra Midt-Telemark til 10 måneders ubetinga fengsel, for å ha tent på sitt eget hus, skriver TA. Mannen i 30-årene ble frikjent i tingretten, men flertallet av dommerne i lagmannsretten var uenige.

 • Her kan du se Østafjells 18.50:

  Østafjells 18:50