NRK Meny
Normal

Mann i slutten av tenårene siktet for branner på Hovenga

Mannen har vært inne til forklaring.

Garasjebrann

En mann i tenårene har forklart seg til politiet om brannene på Hovenga i Porsgrunn, men politiet vil ikke si noe om hva mannen har forklart.

Foto: Ken Willy Wilhelmsen / NRK

Det sier etterforskningsleder Kaja Jansen i politiet til Varden.

– Han har vært inne til avhør og gitt sin forklaring, men jeg vil ikke gå nærmere inn på hva han har sagt, sier hun.

Torsdag meldte NRK at en person var siktet for brannene på Hovenga i Porsgrunn, men da var vedkommende fortsatt på frifot.

Funn på stedet tydet på at brannene var påtent. Politiet etterforsket brannen videre de neste dagene. Opplysninger som dukket opp underveis, pekte mot den nå siktede mannen.

 • Mann drapstruet politiet

  En mann i 20-årene er pågrepet i Bø i Telemark. Han skal først ha slått seg vrang og kranglet med dørvaktene på et utested. Da politiet kom til stedet sparket og spyttet han på en politibetjent. Han skal også ha drapstruet politiet.

  Laster Twitter-innhold
 • Påførte kraniebrudd med hammer

  En 28 år gammel mann er i Nedre Telemark tingrett dømt til fengsel i et år og tre måneder for grov vold. 28-åringen har blant annet påført en annen person kraniebrudd med en hammer. Mannen må også betale 87 000 i oppreisning som følge av volden.

 • Scoret 32 mål - linkes til Odd

  Tobias Lauritsen i Pors scoret sitt syvende hattrick i 3-0 seieren borte mot Express i dag. Spissen har scoret 32 mål i årets serie og nå linkes ungutten til Odd, skriver PD.