NRK Meny
Normal

Langt ned på resultatlista

Magnus Krog fra Høydalsmo fikk det verken til i langrennssporet eller i hoppbakken og ble nummer 34 under dagens verdenscuprenn i kombinert.

Magnus Krog
Foto: Pedersen, Terje / NTB scanpix

Krog landet på 108,5 meter og en foreløpig 38. plass etter hopprennet under søndagens verdenscuprenn i kombinert for menn i Val di Fiemme.

Det ville seg heller ikke i langrennssporet, og Krog kom inn to minutter og 17 sekunder bak Jørgen Graabak, som tok sin første verdenscupseier i kombinert. Krog endte dermed på en 34. plass.

VM-laget i kombinert blir tatt ut på mandag, ekspertkommentator i NRK, Børre Lundberg, sier at Krog nå har små sjanser for å bli tatt ut.

– Det blir vanskelig om de skal ha med fem løpere. Men det er klart, tar de med en sjettemann, så er Magnus en de vil vurdere.

Les mer om verdenscuprennet i kombinert fra Val di Fiemme her:

 • To til sykehus med luftambulanse

  En person er fraktet med luftambulanse til Haukeland og en til sykehuset i Skien etter at en personbil og en lastebil kolliderte litt før 19.30 fredag kveld. Skadeomfanget er fortsatt ukjent. E 134 er åpen for trafikk.

 • En person fastklemt etter kollisjon

  En person sitter fastklemt etter at en personbil og en lastebil kolliderte på E134 ved Vinjesvingen fredag kveld. To luftambulanser er på stedet. Totalt personer er skadd etter ulykken. Skadeomfanget er foreløpig ukjent.

 • Kollisjon mellom bil og lastebil

  En lastebil og en personbil har kollidert på Vinjevegen i Vinje. Skadeomfanget er foreløbig ukjent. Nødetatene er på vei til stedet. Ifølge Vegvesenet er E134 stengt ved Vinjesvingen, mellom Haukeli og Seljord.

 • Flere innbrudd på Bratsberg

  Politiet har mottatt meldinger om flere innbrudd i hus på Bratsberg i ettermiddag. Det er blant annet stjålet gjenstander i sølv. Politiet etterlyser tips i saken.