NRK Meny
Normal

Kamerat mistenkt for knivstikking

Tilstanden er alvorlig for en 31 år gammel mann som ble knivstukket i et bolighus i Brevik mandag morgen. En 28 år gammel kamerat er arrestert og mistenkt for knivstikkingen.

Politisperring Brevik

Knivstikkingen skjedde ved et bolighus i Brevik.

Foto: Theo Aasland Valen

– Begge de to mennene tilhører rusmiljøet i Porsgrunn, sier politiinspektør Guro Siljan til NRK.

Hun sier den arresterte 28-åringen foreløpig ikke er avhørt av politiet, men at han vil bli vurdert varetektsfengslet.

Fraktet til Oslo

Mannen som ble knivstukket har forklart seg kort til politiet før han ble fraktet videre fra sykehuset i Skien til Oslo universitetssykehus Ullevål i Oslo. Han hevder at han var blitt utsatt for vold av 28-åringen.

Det var ved 3-tiden mandag morgen politiet fikk melding om at det lå en mann knivstukket på bakken utenfor en leilighet i Brevik. Politiets operasjonsleder Kim Stokke sier de rykket ut sammen med ambulansen og fant mannen liggende på bakken. Den 28 år gamle mannen ble pågrepet like i nærheten.

Etterlyser vitner

Krimteknikere fra politiet var på plass i Brevik mandag formiddag for å undersøke 31-åringens bolig.

– Vi jobber nå med å finne eventuelle vitner til hendelsen, sier politiinspektør Guro Siljan.

Politiet etterlyser tips fra folk som kan ha sett eller hørt noe i Brevik natt til mandag.

 • Tildelt Nidarosprisen

  Gisle Roksund fra Skien er tildelt Nidarosprisen for sin store innsats som allmennmedisiner. Det skriver Dagensmedisin. I begrunnelsen ble det sagt at Roksund er like allsidig som faget selv, og at han startet med samhandling før ordet var funnet opp.

  Gisle Roksund
  Foto: Stine Hansen Bakkebø
 • Kim Bøhm ansatt av Odd

  Tidligere supporterleder i Oddrane, Kim Bøhm, er ansatt av Odd. Hans oppgaver blir å bedre kjemien mellom Odd og resten av Fotball-Telemark, og jobbe i den nye Odd-butikken, det melder Varden.

 • Gode tall for Porsgrunn

  I nesten hele landet faller boligprisene, mens i Porsgrunn øker prisene parallelt med at det tar kort til og få solgt. Sist måned var det en prisøkning på 1,4 prosent. Gjennomsnittet for resten av landet viser en nedgang på 1,6 prosent melder Varden.