NRK Meny
Normal

Ingen treningskamp for Odds prøvespillere

SKIEN (NRK): Odd avlyser kveldens treningskamp mot Notodden. Dermed mister prøvespillerne Bruno Leite og Stefan Mladenovic muligheten til å vise seg fram i kamp.

Bruno Leite

PÅ KLUBBJAKT: Bruno Leite og Stefan Mladenovic har begge trent med Odd den siste uka.

Foto: Tom Ole Buaas

Tre unge spillere har trent med Odd den siste uka. I kveld skulle Odd-trener Dag-Eilev Fagermo teste dem i en treningskamp mot Notodden, men kampen er nå avlyst. Spillerne kan likevel være aktuelle for neste års Odd-tropp.

Ser etter spillernes potensial

Pors-spilleren Stefan Mladenovic og de to Skeid-spillerne Bruno Leite og Ridouan Boulahuane Essaeh ble alle invitert av Odd til å delta på treningene i forrige uke. Mladenovic har spilt for Odd tidligere, mens Bruno Leite var med på flere Odd-treninger i vinter.

– Vi tar inn spillere som vi er nysgjerrige på mot slutten av sesongen, sier Odd-trener Dag-Eilev Fagermo.

Han synes alle de tre er spennende spillere. På treningene ser Fagermo etter potensialet deres, og om de er typer som passer inn i Odd.

Stefan Mladenovic er den eneste av de tre som er en lokal spiller.

– Han har gjort det godt i Pors, har spilt i Odd før og er telemarking. Derfor har han gode kort på hånda i kraft av vårt ønske om å utvikle lokale spillere.

Stefan Mladenoic og Bruno Leite

Bruno Leite og Stefan Mladenovic er begge aktuelle for Odd neste år.

Foto: Tom Ole Buaas

To raske og en ballsikker spiller

Bruno Leite legger ikke skjul på at han ønsker å spille på et høyere nivå enn for Skeid i 2. divisjon. Odd har fulgt ham lenge og nå står han fritt til å signere med en ny klubb. Utenfor banen er han en beskjeden type.

– Jeg liker ikke å skryte av meg selv, sier han på spørsmål om hans styrker på banen.

Han er åpen for å spille i alle posisjoner, men trives aller best på sentral midtbane. Andre kan fortelle at han er veldig ballsikker og har god driv i spillet fra sin midtbaneposisjon.

Stefan Mladenovic er en spiller med stor selvtillit og mener at han har gode sjanser til å spille seg inn på ett godt lag.

– Jeg har vært veldig god i år og ble kåret til årets spiller i Pors. Stor hurtighet er en av mine styrker, sier Pors-spilleren som helst spiller venstre kant.

– Er du raskere enn Rafik Zechnini?

Ridouan Boulahuane Essaeh

Ridouan Boulahuane Essaeh spiller på g18-landslaget.

Foto: Tom Ole Buaas

– Det vet jeg ikke. Jeg vet ikke hvordan testene hans er, men dersom jeg blir Odd-spiller får vi se hvem som er raskest.

Ridouan Boulahuane Essaeh er også svært rask, og 18-åringen har spilt venstreback for Skeid i år.

 • Spredt HSN skaper trøbbel

  Høgskolen i Sørøst-Norge har støtt på problemer med universitetssøknaden fordi de er lokalisert for mange steder. Rektor Petter Aasen er overrasket over at dette blir et tema og vil rydde opp i eventuelle misforståelser. Høgskolen holder til i Telemark, Vestfold og Buskerud.

 • Anmelder skogeiere

  Organisasjonen Dyrenes Røst anmelder Cappelen og Løvenskiold-Fossum for brudd på dyrevelferdsloven. Skogeierne har satt ut tamme ender for at turister kan jakte. Jenny Rolness i Dyrenes Røst viser til at dyreeier ikke kan sette ut andunger, gjøre dem avhengige av foring, for så å ta fra dem maten.

 • Begge klubber kan straffes

  Både Fredrikstad FK og Notodden FK kan få straff av fotballforbundet. Direktør Nils Fisketjønn, sier de har skrevet til begge klubbene og bedt om en forklaring. Notodden mener det er urettferdig om de skal straffes for at fredrikstadsupportere skapte kaos.

 • Stopper på alle togstopp

  Tog på Sørlandsbanen skal fremdeles stoppe i Bø, Nordagutu, Lunde, Drangedal og Neslandsvatn også etter 2020. Det sier Frps Bård Hoksrud. Det var i forbindelse med at Sørlandsbanen skal konkurranseutsettes at spørsmålet om at toget skal ha færre stopp kom opp.

  Fotokonkurranse "Bevegelse" DEL 9
  Foto: Øistein Eriksen