Normal

Ingen treningskamp for Odds prøvespillere

SKIEN (NRK): Odd avlyser kveldens treningskamp mot Notodden. Dermed mister prøvespillerne Bruno Leite og Stefan Mladenovic muligheten til å vise seg fram i kamp.

Bruno Leite

PÅ KLUBBJAKT: Bruno Leite og Stefan Mladenovic har begge trent med Odd den siste uka.

Foto: Tom Ole Buaas

Tre unge spillere har trent med Odd den siste uka. I kveld skulle Odd-trener Dag-Eilev Fagermo teste dem i en treningskamp mot Notodden, men kampen er nå avlyst. Spillerne kan likevel være aktuelle for neste års Odd-tropp.

Ser etter spillernes potensial

Pors-spilleren Stefan Mladenovic og de to Skeid-spillerne Bruno Leite og Ridouan Boulahuane Essaeh ble alle invitert av Odd til å delta på treningene i forrige uke. Mladenovic har spilt for Odd tidligere, mens Bruno Leite var med på flere Odd-treninger i vinter.

– Vi tar inn spillere som vi er nysgjerrige på mot slutten av sesongen, sier Odd-trener Dag-Eilev Fagermo.

Han synes alle de tre er spennende spillere. På treningene ser Fagermo etter potensialet deres, og om de er typer som passer inn i Odd.

Stefan Mladenovic er den eneste av de tre som er en lokal spiller.

– Han har gjort det godt i Pors, har spilt i Odd før og er telemarking. Derfor har han gode kort på hånda i kraft av vårt ønske om å utvikle lokale spillere.

Stefan Mladenoic og Bruno Leite

Bruno Leite og Stefan Mladenovic er begge aktuelle for Odd neste år.

Foto: Tom Ole Buaas

To raske og en ballsikker spiller

Bruno Leite legger ikke skjul på at han ønsker å spille på et høyere nivå enn for Skeid i 2. divisjon. Odd har fulgt ham lenge og nå står han fritt til å signere med en ny klubb. Utenfor banen er han en beskjeden type.

– Jeg liker ikke å skryte av meg selv, sier han på spørsmål om hans styrker på banen.

Han er åpen for å spille i alle posisjoner, men trives aller best på sentral midtbane. Andre kan fortelle at han er veldig ballsikker og har god driv i spillet fra sin midtbaneposisjon.

Stefan Mladenovic er en spiller med stor selvtillit og mener at han har gode sjanser til å spille seg inn på ett godt lag.

– Jeg har vært veldig god i år og ble kåret til årets spiller i Pors. Stor hurtighet er en av mine styrker, sier Pors-spilleren som helst spiller venstre kant.

– Er du raskere enn Rafik Zechnini?

Ridouan Boulahuane Essaeh

Ridouan Boulahuane Essaeh spiller på g18-landslaget.

Foto: Tom Ole Buaas

– Det vet jeg ikke. Jeg vet ikke hvordan testene hans er, men dersom jeg blir Odd-spiller får vi se hvem som er raskest.

Ridouan Boulahuane Essaeh er også svært rask, og 18-åringen har spilt venstreback for Skeid i år.