NRK Meny
Normal

Hvem kikker han etter i dag?

Espen Ruuds dødballfot er Odds nye våpen. I dag skal den sørge for flere Odd-mål mot Start. Kampen kan du se direkte på nrk.no/telemark.

Espen Ruud

Espen Ruud kikker for å finne en mulig målskårer.

Foto: Morten Tollefsen / Odd.no

Fredag skåret Odd hele fem mål mot Strømsgodset. To av dem kom på dødball. Innleggene ble servert av Odds nye dødballekspert, Espen Ruud.

Espen Ruud

Espen Ruud sikter og treffer Olivier Occean i kampen mot Strømsgodset.

Foto: Morten Tollefsen / odd.no

Ingen snøballer

Odd har dødballer som et satsingsområde i år. I fjor skåret laget få mål på dødball. I år skal Espen Ruud sørge for at det blir flere skåringer på hjørnespark og frispark. Han vet hva som skal til for at innleggene skal bli målfarlige.

– Først og fremst vil jeg at de skal være et hardt innlegg, ikke en snøball. Samtidig er det viktig med presisjon og riktige bevegelser, sier Ruud.

Olivier Occean

Olivier Occean jubler for skåring etter frispark mot Strømsgodset.

Foto: Morten Tollefsen / Odd.no

Odd banka Vålerenga

Sikter på Occean

Mot Strømsgodset var det Olivier Occean som skåret målene, etter hjørnespark og frispark. Det var ikke tilfeldig.

– Occean er god til å heade og en god målskårer. Det er nok ikke siste gang jeg kikker etter ham inne i feltet, sier Ruud.

I dagens treningskamp må han derimot sikte mot andre medspillere. Occean spiller for annetlaget, mens Frode Johnsen spiller spiss mot Starts beste lag.

Odd stiller følgende lag: Sondre Rossbach, Thomas Grøgaard, Lars-Kristian Eriksen, Steffen Hagen, Espen Ruud, Fredrik Nordkvelle, Ardian Gashi, Jone Samuelsen, Mathias Fredriksen, Frode Johnsen, Ole-Jørgen Halvorsen.