NRK Meny
Normal

Hør ordførerduellen i Bø

BØ (NRK): Ordførerkandidatene i Bø møttes til duell i dag.

Christina Førli Aas, Olav Kasland, Glenn Isaksen, Borgar Kaasa

DUELL I BØ: Olav Kasland, Glenn Isaksen og Borgar Kaasa duellerte om ordførerkontoret i dag.

Foto: NRK

Valglogo

Ordførerkandidatene Olav Kasland fra Venstre, Glenn Isaksen fra Arbeiderpartiet, og Borgar Kaasa fra Senterpartiet møttes til duell i Bøgata i Bø i dag. Hør debatten her, debattleder er Christina Førli Aas.

Debatt i alle kommunene

NRK skal besøke alle Telemarkskommunene før valget – Siljan og Skien har vært i ilden, i morgen blir det debatt i Bø.

I løpet av valgkampen skal vi i NRK Telemarksendinga besøke alle de 18 kommunene i fylket, før duellene avsluttes med en fylkesordførerduell på Dyrsku'n.

 • Helikopter rykket unødig ut

  Et helikopter fra Sola rykket ut til Kvinesdal i forbindelse med aktivering av SOS-funksjon på en smartklokke, men det viste seg å være falsk alarm. Hovedredningssentralen ber personer med slike nødsendere om å sette seg inn i hvordan de virker.

 • – Nedslående kontrollresultat

  To personer mistet førerkortet og 24 personer fikk bøter i en trafikkontroll i Gransherad søndag. Barn med rattkjelker gikk langs veien mens kontrollen pågikk.

  – Resultatet av dagens kontroll var nedslående. Det som er helt sikkert er at UP vil besøke Gransherad igjen, skriver politiet på Twitter.

 • Notoddens kamp avlyst

  Notoddens treningskamp mot Åsane er avlyst grunnet sykdom i troppen og overvann på banen. Hele ni spillere er blitt syke. Kampen skulle egentlig startet klokken 16 i ettermiddag,

 • To mistet førerkortet

  To bilførere mistet førerkortet og 25 fikk bot i en laserkontroll Utrykningspolitiet gjennomførte i Mæl i Tinn søndag. Høyeste hastighet ble målt til 105 kilometer i timen i 60-sonen.