NRK Meny
Normal

Familiefar siktet i overgrepssak

En 50 år gammel familiefar fra Grenland er siktet for besittelse av filmer og bilder som viser seksuelle overgrep mot barn.

Mannen ble pågrepet i forbindelse med en stor nordisk politiaksjon mot denne typen distribusjon.

Les: Pågrepet i overgrepsaksjon

Les: Tilstår ulovlig nedlastning av overgrepsbilder

Politiet har beslaglagt datautstyr hjemme hos mannen.

- Han har erkjent de faktiske forhold, og politiet har beslaglagt datautstyret hans, sier politiadvokat Per Steinar Bungum.

Sikret beviser

50-åringen har familie og egne barn, og skal i følge politiet ikke være anmeldt for lignende saker tidligere.

Mannen har sittet i avhør hos politiet i dag, men er ikke varetektsfengslet.

- Vi har sikret de bevisene vi skal, og om en tid vil han bli tatt inn til nye avhør når vi har fått oversikt over omfanget, sier Bungum.

 • Tyver knuste vindu og stjal sølvtøy

  Politiet melder om et innbrudd i Skien. Tyvene knuste et vindu og tok seg inn i boligen. Innbruddet skjedde i Gregorius Dagssons gate.

  Laster Twitter-innhold
 • Tre biler har kollidert i Vinje

  Åtte personer skal være involvert etter at tre biler kolliderte i Vinje sentrum. Ingen av personene involvert har fått alvorlige skader, melder politiet. Bilene har fått større materiell skade.

 • Mistenkt for kjøring i ruspåvirket

  Politiet stoppet en bil Langangen sentrum etter de hadde fått flere meldinger om at bilen kjørte vinglete på veien. Politihelikopteret observerte bilen ved Moheim i Porsgrunn. Patruljen tok igjen bilen på gamle E18 og stanset bilen i Langangen sentrum.

 • Skremmende

  Vitner til ransforsøket på urmaker Saastad synes det er skremmende at noen forsøker seg på ran midt på lyse dagen. Sten Thorstensen, sier til NRK at han ble sint, og at han og to andre tok opp jakten, men at ranerne kom seg unna i en fluktbil.

  Forsøk på ran med øks urmaker Saastad
  Foto: Sigmund Bolme / NRK