NRK Meny
Normal

Drømmer ikke om karriere i utlandet

Dag-Eilev Fagermo har trent Odd til andreplass i årets eliteserie. Selv hevder han at det er kun ett utenlandsk lag han drømmer om å trene.

Fagermo avviser jobbrykter

Odd ligger på sølvplass i eliteserien og har kun tapt tre av 19 kamper i år.

Trener Dag-Eilev Fagermo får mye av æren for at en mindre klubb som Odd har oppnådd gode sportslige resultater. Selv trekker han fram kontinuiteten i klubben.

– Vi får igjen for å være tøffe og villige til å satse på unge spillere.

Fagermo mener også at bedre økonomi er en viktig faktor til suksessen.

Økende interesse

Torsdag spiller Odd kvartfinale mot Brann i Skien. Fagermo tror det blir en vanskelig kamp.

– Brann er bra spillemessig, men har i likhet med oss slitt litt med å score mål. Derfor ligger de utsatt til på tabellen. Det blir en tøff kamp.

Så langt er forhåndssalget til cupkampen torsdag like godt som til forrige kamp mot Strømsgodset. Da kom det snaut 9000 tilskuere.

Forventningspresset øker for hver gode kamp Odd spiller.

– Det blir spennende å se hvordan det påvirker laget. Det er fortsatt tidlig og mange kamper igjen, men det er en utfordring vi bør være klar over.

Herolind Shala header mot mål

Odd vant 1–0 over Godset på lørdag. Det holder foreløpig til sølv på tabellen.

Foto: Teigen, Trond Reidar / NTB scanpix

Avviser spekulasjoner

Etter de gode resultatene med Odd, har det blitt spekulert i om Fagermo kan være aktuell for større klubber, blant annet Rosenborg.

Fagermo sier det er naturlig at det blir spekulasjoner, men han har foreløpig ingen ambisjoner eller ønsker om et jobbskifte.

 • Fotgjengar påkøyrd i fotgjengarfelt

  Det var ein mann på 48 år frå Porsgrunn som vart påkøyrd i eit fotgjengarfelt. Politiet har difor teke førarkortet frå den 86 år gamle mannen som køyrde bilen. Mannen som vart påkøyrd er ikkje ein syklist, slik politiet tidlegare meldte.

 • Øving i Ulefoss 19. oktober

  Torsdag 19. oktober blir det halde ei øving i samband med samvirkekurset for naudetatane i Telemark. Det vil bli utrykkingskøyring i og nær Ulefoss. Øvinga vil òg inkludere ein kanalbåt i området ved Valøya. Farga markør-røyk vil bli brukt.

 • Gjerpen slo Glassverket

  Gjerpen møtte Glassverket til bortekamp i Drammenshallen i kveld. Gjerpen vann 28–24. Etter kveldens kampar i Eliteserien i handball for kvinner ligg Gjerpen på sjuande plass på tabellen, medan Glassverket ligg på botnen.

 • Syklist køyrd til legevakt

  Den mannlege syklisten som kolliderte med ein bil, blir køyrd til Porsgrunn legevakt av ambulansen.