NRK Meny
Normal

Ber om tips etter dødsulykke

Politiet ønsker tips fra personer som kan ha opplysninger om bilen som førte til dødsulykken på E18 natt til første nyttårsdag.

Dødsulykke på E18 i Larvik natt til 1. nyttårsdag

Politiet ber om tips fra publikum etter dødsulykka på E18 natt til første nyttårsdag.

Foto: Geir Eriksen

Det opplyser politiet i en pressemelding.

Bildemateriell fra Statens vegvesen viser at bilen til 21-åringen, som er siktet for forsettlig drap, kjørte over i motsatt kjørefelt da E18 gikk fra å være tofelts veg til firefelts motorveg like etter Langangenbrua.

Les også: Familiefar omkom på vei hjem fra ferie

Kjørte tre kilometer i motsatt kjøreretning

Overvåkingsbildene viser at 21-åringen kjørte om lag tre kilometer i feil kjøreretning før kollisjonen skjedde.

21-åringen kjørte en hvit Toyota Hiace fra Telemark til Vestfold, og publikum som har tips bes ta kontakt med politiet i Larvik.

Bildene viser også en mindre lastebil som kjørte samme strekningen like før ulykken, men i riktig kjøreretning. Føreren av bilen vil bli avhørt av politiet.

 • Erstatningskrav etter straumbrot

  Skagerak Energi reknar med å få ei rekke erstatningskrav etter straumbrota denne veka. Det seier kommunikasjonssjef Thor Bjørn Omnes. Folk som har vore straumlause i tolv timar eller meir har krav om minst 600 kroner. På det meste har fleire tusen husstandar i Grenland vore utan straum.

 • Alle får straum i dag

  Skagerak Energi reknar med å rette alle kjende feil i løpet av dagen. Det seier kommunikasjonssjef Thor Bjørn Omnes. Omnes tek atterhald om at det kan vere feil i hus eller hytter som nettselskapet ikkje er kjent med.

  Thor Bjørn Omnes.
  Foto: Anne Lognvik / NRK
 • Vil bygge hotell for kinesarar

  Selskapet Telemarksgata 11 vil byggje hotell med 150 rom i tilknyting til Ibsenhuset i Skien, skriv TA. Selskapet trur det kjem mange ibsen-turistar frå Kina når det nye biblioteket og besøkssenteret står ferdig.

 • Truga med å skyte politiet

  Politiet har arrestert ein mann på Akkerhaugen etter at han truga med å skyte politiet. Ingen er skadde i den væpna politiaksjonen. Politiet har beslaglagt eit våpen i huset der mannen blei arrestert. Mannen i 40-åra sit no arrestert i Skien.