NRK Meny
Normal

Får sjansen mot sin nye klubb

Keepertalentet André Hansen får endelig slippe til mellom stengene for Lillestrøm. Mot sin nye klubb Odd Grenland.

Lillestrøm-keeper André Hansen

Lillestrøm-keeper André Hansen møter sin nye klubb i sin første eliteseriekamp for Lillestrøm i år.

Foto: Solum, Stian Lysberg / SCANPIX

I juli ble det klart at Odd Grenland valgte å gi kontrakt til keepertalentet Andre Hansen fremfor rutinerte Arni Gautur Arason.

20-åringen har nettopp skrevet en fireårskontrakt med Odd, mens Arason leter etter en ny klubb å spille for neste sesong.

Arni Gautur Arason

Arni Gautur Arason må finne en ny klubb.

Foto: Lien, Kyrre / SCANPIX

Mandag møtes målvaktene i kampen mellom Lillestrøm og Odd i Skien.

– Jeg har fokus på meg selv og det jeg skal gjøre, sier André Hansen, som ikke er fornøyd med årets sesong så langt.

– Jeg mener at jeg er for god til å spille i 3. divisjon. I tillegg har jeg slitt litt med skader, blant annet i lysken.

Spesielt

Lillestrøms førstekeeper Stefan Logi Magnusson ble nemlig utvist i helgens serierunde, og må sone karantene i mandagens kamp mot Odd.

Hansen innser at han er i en spesiell situasjon i dette oppgjøret, men opplever ikke at han skal være med i en keeperduell.

– Personlig synes jeg Arason er en veldig god keeper. Det tror jeg mange i Norge mener også. Han er 15 år eldre enn meg, har 15 år lenger erfaring som keeper og har trent i 15 år mer enn meg.

  • Nordberg blir kommunalsjef

    Erik Nordberg får tilbod om stillinga som kommunalsjef for helse- og velferd i Skien. Nordberg er 45 år, og jobbar no som fagsjef i helse- og velferdsetaten i Skien kommune.

  • Nyheter fra Buskerud, Vestfold og Telemark.
  • Sjåfør får kjøreforbud

    Vogntogsjåføren som ble pågrepet i Brevik i går kveld har av politiet fått et forelegg på 14.000 kroner. Ifølge TA har sjåføren også fått kjøreforbud i Norge i tre måneder for å ha hindret trafikken. Køen stod stille i nesten tre timer i går kveld.

  • To år fengsel for vald

    Ein mann i 40-åra frå Porsgrunn er i Nedre Telemark tingrett dømt til to års fengsel for vald, bortføring og truslar. Tiltalte skal ha mishandla ein mann og låst han inne i eit bustadhus. Den fornærma fekk mellom anna velja kva slags patron han helst ville bli skote med.