NRK Meny
Normal

Ampert i Bø i natt

Et par menn i midten av 20-årene ble tatt hånd om av politiet etter å ha oppført seg ufint i sentrum av Bø natt til lørdag. En er satt i politiets varetekt.

NRK-kontoret i Bø

BRÅK: Politiet måtte gripe inn ved et par hendelser i forbindelse med alkoholbruk i Bøgata natt til lørdag.

Foto: Even Skårberg Aarnes / NRK

Det var cirka klokka 23.23 fredag kveld at politiet anmeldte en mann midt i 20-årene fra Midt-Telemark. Årsaken var at han i berusa tilstand kom med trusler og sparka til gjenstander i Bøgata.

Litt senere ble en annen mann i 20-årene fra Bø, pågrepet og satt i varetekt. Han hadde skallet til en mann på en adresse i Bø sentrum.

Laster Twitter-innhold

Ampert i Porsgrunn

I Porsgrunn har det også vært ampert på byen, ifølge politiets operasjonsleder Geir Kastmo. Det skjedde ingen alvorlige hendelser i forbindelse med rus og alkohol, men operasjonsleder mener politiet klarte å forhindre bråk ved å være til stede.

– Det er der vi har hatt det meste av ressurser i natt, men heldigvis ble det ikke noe bråk, siden vi var så til stede, sier operasjonsleder Geir Kastmo.

  • Urædd tapte 3-0

    Urædd skal spille i 1. divisjon for kvinner også neste sesong. Laget tapte 3–0 for Grand Bodø i kvalifiseringskampen i Nordlandshallen søndag.

  • Går mot Urædd-tap i Bodø

    Grand Bodø leder 3–0 over Urædd i den andre kvalifiseringskampen om spill i Toppserien. Dermed går det mot en ny sesong i 1. divisjon for porsgrunnsklubben. Grand Bodø vant også det første oppgjøret med 4–0.

  • Gjerpen tapte mot Stabæk

    Stabæk slo Gjerpen 26–21 i eliteseriekampen på Nadderud arena søndag ettermiddag. Ved pause ledet Gjerpen 12–10.