Hopp til innhold

Pågrepet med khat og valium

En 38-åring ble pågrepet av politiet søndag kveld, da han solgte khat fra bilen sin på Grønland. Noen timer senere ble en annen mann pågrepet med nærmere 300 valiumtabletter på Bjerke. Les mer fra politiloggen her.

Valium
Foto: Tollvesenet

Her følger et utdrag av politiloggen siden kl. 15.00 søndag ettermiddag.

Årsprøvekjennetegn tatt

OLA NARR: Klokken 16.24 i går ettermiddag kontrollerte politiet en bil med årsprøvekjennetegn. Den 60 år gamle sjåføren hevdet at han hadde lånt bilen av en venn i Østfold, men hadde ingen papirer på årsprøvekjennetegnet. Bilen ble derfor avskiltet på stedet, og det opprettes en trafikksak på forholdet.

Mopedfører anmeldt

BOGSTAD: Ved Bogstad Camping kontrollerte politiet klokken 18.42 en moped. Det viste seg at denne ble kjørt av en 15-åring som ikke hadde gyldig førerkort for denne. Han ble derfor anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

Solgte khat på Grønland

GRØNLAND: En mann ble pågrepet av politiet kl. 20.05 i går for salg at khat på Grønland. Den 38 år gamle mannen bedrev salget fra en bil, og ble tatt med til Sentralarresten i Politihuset for nærmere undersøkelser og avhør.

 

Pågrepet med kniv på utested

OSLO SENTRUM: Klokken 02.11 ble det fra et utsted i Oslo sentrum meldt om at en person inne på et utested hadde en kniv på seg. Politiet rykket ut til stedet, og kontrollerte en 25 år gammel mann som var i besittelse av både en kniv og noe narkotika. Han ble pågrepet og satt i arrest. Ingen ble skadet i forbindelse med pågripelsen.

Pågrepet med valium

BJERKE: Klokken 02.33 ble det observert en mann som gikk og sjekket biler i området ved Bjerke. Politiet kjørte til stedet og fant en mann som det var grunn til å kontrollere. På mannen ble det funnet 200 til 300 valiumtabletter. Den 25 år gamle mannen hadde ingen god forklaring på sin oppførsel og det han var i besittelse av, så han ble pågrepet og kjørt til Sentralarresten.

Pågrepet med armbrøst

FROGNER: En 46 år gammel mann ble i natt klokken 03.00 pågrepet på en adresse på Frogner. Han ble påtruffet av politiet med armbrøst og diverse verktøy. Det ble også funnet noe narkotika på mannen. Han ble kjørt til Politihuset.

Pågrepet med stjålet bankkort

OSLO SENTRUM: Fra en butikk i Oslo sentrum kom det klokken 04.45 melding om en kvinne som forsøkte å handle med et kort som ikke var hennes. Hun forsøkte også å stjele fra butikken. Da politiet kom til stedet ble kvinnen pågrepet med to bankkort hvorav det ene var meldt stjålet 3. juni i år. Sammen med kvinnen var det en mann. Han ble også tatt med til arresten. De to var henholdsvis 17 og 26 år gamle.