Hopp til innhold

Zverev nedkjempet Alcaraz i ATP-sluttspillet

Verdenstoer Carlos Alcaraz tapte en spennende tresetter mot Alexander Zverev i den første kampen i ATP-sluttspillet i tennis.

Zverev tapte første sett etter tiebreak, men slo deretter hardt tilbake og vant med settsifrene 6-7 (3-7), 6-3, 6-4 på hardcourten i italienske Torino.

Dermed fikk tyskeren en perfekt start på sluttspillet i rød gruppe. Alcaraz, som kun har Novak Djokovic foran seg på verdensrankingen, var på forhånd en av favorittene i turneringen som avslutter ATP-sesongen.

Zverev er sjuendeseedet i Torino.

Russiske Daniil Medvedev storspilte og slo landsmann Andrej Rublev 6-4, 6-2 i den andre kampen i rød gruppe.

I grønn gruppe tok Jannik Sinner og Djokovic hver sin seier mot henholdsvis Stefanos Tsitsipas og Holger Rune søndag.

De to beste i hver pulje etter tre kamper tar seg videre til utslagsrundene. Casper Ruud tapte i fjor finalen mot Djokovic, men nordmannen greide ikke ta seg til sluttspillet i årets sesong.

(©NTB)

Carlos Alcaraz
Foto: AP

Siste nytt

 • PSV berget hjemmerekken mot Ryersons Dortmund

  PSV Eindhoven kan fortsatte skryte av å være ubeseiret i egen storstue. Et straffemål reddet 1-1 mot Borussia Dortmund i mesterligaens åttedelsfinale.

  Dermed virker det ganske åpent om hvem som tar seg videre, men bookmakerne vil nok peke på Dortmund før returmøtet i Tyskland 13. mars.

  Tirsdagens utligning kom på Luuk de Jongs straffespark tidlig etter hvilen. Dommeren pekte resolutt mot krittmerket da Mats Hummels tilsynelatende felte Malik Tillman.

  Stopperveteranen reagerte voldsomt og bedyret sin uskyld, men avgjørelsen ble ikke omgjort i VAR-rommet.

  Julian Ryerson spilte solid på backplassen for Borussia Dortmund. Han gikk ofte på gode løp og hadde tilnærmet full kontroll på Hirving Lozano.

  (NTB)

  x-zHiykLJak
  Foto: AP
 • Arnautovic og Inter tok første stikk mot Atletico Madrid

  Innbytter Marko Arnautovic misbrukte et par kjempesjanser for Inter, men lyktes i tredje forsøk og ordnet 1-0-seier over Atlético Madrid i mesterligaen.

  Østerrikeren erstattet Marcus Thuram ved pause i en til da sjansefattig forestilling. Det var han som kom til muligheter i den andre omgangen, men de to første utnyttet han dårlig.

  I det 49. minutt slo Federico Dimarco et innlegg bak forsvaret. Ved lengste stolpe nådde ballen Arnautovic. Han kastet seg fram og beinet ballen langt over.

  Et snaut kvarter senere fikk han en enda større sjanse, etter fint veggspill med lagkaptein Lautaro Martínez. Han fikk avslutte fra kort hold, men igjen føk ballen over tverrliggeren.

  I det 79. minutt var det hans tur. Etter et balltap av Reinildo kontret Inter raskt, og Martínez ble spilt gjennom. Jan Oblak reddet alene med argentineren, men ga retur ut til siden.

  Der dukket Arnautovic opp og scoret fra spiss vinkel. Samuel Lino prøvde å redde på streken, men lyktes ikke.

  GYXUVBlAbME
  Foto: AP
 • Ratcliffes oppkjøp i Manchester United i boks

  Jim Ratcliffe har fullført overtakelsen av 27,7 prosent av aksjene i Manchester United.

  Det bekreftet klubben tirsdag kveld. Oppkjøpet ble klart etter at både Premier League og Englands fotballforbund (FA) har gitt avtalen grønt lys.

  Den britiske milliardæren ble enig med den amerikanske Glazer-familien på tampen av 2023, men først nå er han formelt inne på eiersiden.

  (NTB)

  A85KLampqBo
  Foto: AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal