NRK Meny
Normal

Zuccarello kan være på vei tilbake til NHL

Mats Zuccarello Aasens agent Erik Ryman skal ha mottatt et tilbud fra New York Rangers. De vil gi ishockeyspilleren kontrakt ut året.

zucca

Mats Zuccarello Aasen har to sesonger i New York Rangers bak seg, og nå kan han være på vei tilbake til gamleklubben.

Foto: Ellingsen, Tommy / NTB scanpix

– Vi fikk oversendt et tilbud i natt, og det er snakk om en kontrakt ut sesongen. Det er mye som skal stemme for at det skal gå i orden, sier Ryman til VG.

Zuccarello Aasen er for tiden i KHL-klubben Metallurg Magnitogorsk, og disse må i alle tilfeller godkjenne at den norske landslagsspilleren får reise tilbake til sin tidligere arbeidsgiver.

– Får ikke mange slike sjanser

– Det er en sjanse jeg må ta. Man får ikke så mange av dem her i livet, og hvis det kommer et ålreit tilbud, er det den beste ligaen i verden. Det skader ikke å prøve, sier Zuccarello til VG.

Zuccarello Aasen ble forrige gang klar for Rangers i 2010, men ble gjentatte ganger plassert på farmerlaget Connecticut Whale.

I fjor gikk han til Metallurg, som har røket ut av sluttspillet i KHL.

Må droppe VM

Blir Zuccarello klar for Rangers igjen, betyr det at han må droppe VM-spill for Norge i mai. Dette fordi den amerikanske NHL-klubben krever det, enten den kvalifiserer seg til sluttspillet eller ikke.

– Det er selvsagt litt leit at Mats ikke får spille (VM), men en retur til NHL og Rangers har vært hans drøm, sier Ryman til Dagbladet.

Landslagssjef Roy Johansen ønsker Zuccarello lykke til, men frykter 25-åringen vil pådra seg nye skader.

– Et sluttspill i NHL er veldig tøft, og det er fort gjort å pådra seg en ny skade, sier Johansen til Dagbladet.


Siste nytt

 • Wikheim matchvinner i Danmark

  Tidligere Strømsgodset-spiller Gustav Wikheim ble matchvinner da Midtjylland slo Aalborg 1-0 i den danske superligaen mandag. 24-åringen ble matchvinner to minutter før full tid. Wikheim erstattet Alexander Sørloth etter 76 minutters spill.

  Gustav Wikheim
  Foto: Bertinussen, Rune Stoltz / NTB scanpix
 • Matip går glipp av Sevilla-kampen

  Liverpools Joel Matip spiller ikke tirsdagens mesterligakamp mot Sevilla på grunn av lårtrøbbel.

  26-åringen spilte ikke da Liverpool slo Southampton 3-0 i serien lørdag. Nå bekrefter manager Jürgen Klopp at han er ute mot spanjolene, melder BBC.

  Joel Matip
  Foto: Phil Noble / Reuters
 • Sky Sports: Bud på Newcastle

  Forretningskvinnen Amanda Staveley (44) skal ha lagt inn et bud på 300 millioner pund for Premier League-klubben Newcastle. PCP Capital Partners, firmaet til den engelske finanskvinnen, la inn budet i slutten av forrige uke, ifølge Sky Sports.

  Newcastle-supporter
  Foto: Alex Morton / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal