NRK Meny
Normal

Zucca etter tap: – Dette er ikke godt nok

Zuccallo bidro med assist, men nattens andre sluttspillkamp i NHL endte med 3-4-tap for New York Rangers mot Pittsburgh Penguins.

NHL/ NHL: Stanley Cup Playoffs-Pittsburgh Penguins at New York Rangers

TAP: New York Rangers og Mats Zuccarello Aasen tapte i natt.

Foto: Andy Marlin / Reuters

New York Rangers vant den første kampen i sluttspillet mot Pittsburgh Penguins, men i Madison Square Garden slo bortelaget tilbake i natt. Penguins vant 4-3 og dermed står det 1-1 i kamper.

– Vi drar på oss noen utvisninger og de spiller bedre enn oss. Alt i alt er ikke dette godt nok, sier Mats Zuccarello Aasen til NRK.

Zucca-assist

Det startet bra for hjemmelaget. Derek Stepan satte inn 1-0 i den første perioden, men i den andre utlignet Brandon Sutter, før den Candiske hockeyhelten Sidney Crosby sørget for både ledelse 2-1 og deretter 3-1.

Zucca og Derick Brassard fikset redusering og nytt håp, men det ble sluknet av Chris Kunitz. Rick Nash scoret kampens siste mål.

– Vi må bruke farta vår og spille litt enklere. I den tredje perioden fikk vi til mye bra, men vi møter et strålende lag og ingen trodde det skulle bli enkelt, sier nordmannen.

To bortekamper

Rangers har nå mistet hjemmebanefordelen og må ut i to tøffe bortekamper i Pittsburgh, i serien som spilles best av sju kamper.

– Vi er skuffa over å tape på hjemmebane, men samtidig er vi optimistiske. Ingen hadde trodd vi skulle vinne fire strake.

Zuccarello hadde 17 minutter og 33 sekunder på isen og bidro med én assist og tre skudd på mål.

Natt til tirsdag spilles den tredje kampen i åttedelsfinalen i Pittsburgh.

Siste nytt

 • Styrer mot stort underskudd

  De foreløpige regnskapstallene fra Norges Cykleforbund viser et underskudd på 17,5 millioner kroner. Egenkapitalen er borte, og sykkel-VM i Bergen får skylden, skriver NTB.

  SYKKEL-VM BERGEN 2017.
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
 • Svensk OL-gull i curlingfinalen

  De svenske curlingkvinnene slo søndag Sør-Korea i OL-finalen i curling. Sveriges sjuende gull i Pyeongchang tangerer nasjonens beste vinter-OL noensinne, skriver NTB.

  WEB_SPORT
  Foto: Jonas Ekströmer/tt / NTB scanpix
 • Barcelona filleristet Girona

  Barcelona kom kjapt over åpningssjokket etter Cristián Portus tidlige scoring og snudde til 6-1 hjemme mot Girona i lørdagens Catalonia-oppgjør. Luis Suárez satte tre, Lionel Messi to og Philippe Coutinho ett i storseieren.

  SOCCER-SPAIN-FCB-COR/
  Foto: ALBERT GEA / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
OL i Pyeongchang
OL-magasin spesial
Høydepunkter fra dagen
Sportsrevyen
OL-magasin spesial