Zucca etter tap: – Dette er ikke godt nok

Zuccallo bidro med assist, men nattens andre sluttspillkamp i NHL endte med 3-4-tap for New York Rangers mot Pittsburgh Penguins.

NHL/ NHL: Stanley Cup Playoffs-Pittsburgh Penguins at New York Rangers

TAP: New York Rangers og Mats Zuccarello Aasen tapte i natt.

Foto: Andy Marlin / Reuters

New York Rangers vant den første kampen i sluttspillet mot Pittsburgh Penguins, men i Madison Square Garden slo bortelaget tilbake i natt. Penguins vant 4-3 og dermed står det 1-1 i kamper.

– Vi drar på oss noen utvisninger og de spiller bedre enn oss. Alt i alt er ikke dette godt nok, sier Mats Zuccarello Aasen til NRK.

Zucca-assist

Det startet bra for hjemmelaget. Derek Stepan satte inn 1-0 i den første perioden, men i den andre utlignet Brandon Sutter, før den Candiske hockeyhelten Sidney Crosby sørget for både ledelse 2-1 og deretter 3-1.

Zucca og Derick Brassard fikset redusering og nytt håp, men det ble sluknet av Chris Kunitz. Rick Nash scoret kampens siste mål.

– Vi må bruke farta vår og spille litt enklere. I den tredje perioden fikk vi til mye bra, men vi møter et strålende lag og ingen trodde det skulle bli enkelt, sier nordmannen.

To bortekamper

Rangers har nå mistet hjemmebanefordelen og må ut i to tøffe bortekamper i Pittsburgh, i serien som spilles best av sju kamper.

– Vi er skuffa over å tape på hjemmebane, men samtidig er vi optimistiske. Ingen hadde trodd vi skulle vinne fire strake.

Zuccarello hadde 17 minutter og 33 sekunder på isen og bidro med én assist og tre skudd på mål.

Natt til tirsdag spilles den tredje kampen i åttedelsfinalen i Pittsburgh.

Siste nytt

 • To norske lag videre i Kina

  Hendrik Mol og Mathias Berntsen er klare for hovedrunden i firestjernersturneringen i sandvolleyball i kinesiske Jiajiang. Anders Mol og Christian Sørum er allerede direktekvalifisert og spiller sin første kamp torsdag. De vant storturneringen som ble avsluttet i Brasil sist helg.

  2015 ASICS World Series of Beach Volleyball - Day 1
  Foto: Robert Laberge / AFP
 • Norsk syklist fikk proffkontrakt

  Sykeltalentet Andreas Leknessund (20) fra Tromsø skrev onsdag under for det tyske profflaget Team Sunweb. Avtalen med Sunweb, som har blant andre stjernene Tom Dumoulin og Michael Matthews i stallen, gjelder i to år fra 2021, skriver TV 2.

  SYKKEL-VM BERGEN 2017
  Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
 • BBC-kåring: Hegerberg verdens beste

  Den britiske TV-giganten BBC har kåret Ada Stolsmo Hegerberg til årets kvinnelige fotballspiller for 2019. – Det er en berg- og dalbane av følelser. Det er utrolig, sier Hegerberg til BBC. Hegerberg vant tilsvarende pris også i 2017.

  Hegerberg
  Foto: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal