Hopp til innhold

Wiklund-medalje røk på sisterunden

Ragne Wiklund var definitivt med i medaljekampen på 5000 meter i hennes duell mot Joy Beune. Nederlenderen endte med å ta gull, mens norske Wiklund kjørte inn til fjerde beste tid etter 34,4 sekunder på sisterunden. Det ble for mye til å klare edelt metall i VM i Calgary.

– Nei det var jo egentlig det beste jeg hadde i dag.

Wiklund var i tårer før hun møtte NRK rett etter fjerdeplassen var et faktum.

– Jeg gråter mest fordi jeg er lettet. Denne dagen var tung mentalt allerede før den hadde begynt så... Jeg tror jeg fikk ut absolutt alt i dag.

– Hva har du kjent på?

– Nei akkurat nå har jeg kjent på at jeg er veldig glad i å konkurrere og gå løp, men når man ikke er helt i slag så er det ikke så gøy. Så jeg har egentlig gruet meg litt.

– Hva tenker du om 1500 nå senere i dag?

– Nei, spørr meg igjen om to timer kanskje.

– Hun gjorde et heroisk forsøk. Kanskje hun åpnet litt hardt, men når Joy (Beune) åpner så hardt så er det lett å bli dratt litt med, fordi hun var så langt foran, sier landslagstrener Edel Therese Høiseth.

– Men jeg synes hun kjempet heroisk med det hun hadde, og jeg er veldig stolt av det hun gjorde, men jeg skulle selvfølgelig ønske at hun satt igjen med bronse der. Hvert fall når det var så nærme.

Siste nytt

  • Tottenham-sjefen tar selvkritikk etter nytt tap

    Et formsvakt Tottenham-mannskap sakker akterut i kampen om mesterligafotball til høsten. Etter torsdagens 0-2-tap mot Chelsea tok Ange Postecoglou selvkritikk.

    – Det var ikke en særlig god kveld. Vi hadde ikke den innstillingen som jeg forventer at vi har, og det er noe jeg må ta ansvar for. Til sjuende og sist er det jeg som forbereder spillerne, så jeg er nødt til å gå en runde med meg selv og se hvordan jeg kan gjøre ting annerledes, sa Postecoglou på pressekonferansen etter oppgjøret. (NTB)

    QoMoMLAPUWU
    Foto: AP
  • Verstappen toner ned konsekvensene av Neweys avgang

    Formel 1-fantomet Max Verstappen er ikke bekymret for at Adrian Neweys Red Bull-avskjed vil få særlig store følger for resten av laget i framtiden.

    Onsdag formiddag opplyste Red Bull at Newey, som i nesten 20 år har vært en viktig brikke som lagets tekniske sjef, gir seg i jobben i starten av 2025.

    Formel 1-sirkusets ener Verstappen tror imidlertid ikke at Neweys avgang vil få betydelige konsekvenser for Red Bull.

    – Utenfra ser det enormt dramatisk ut, men hvis man ser hva som egentlig foregår i laget, er det ikke så dramatisk i det hele tatt, sier Verstappen før helgens Formel 1-runde i Miami. (NTB)

    iOj-sw4pelw
    Foto: AP
  • Hamilton ønsker seg Red Bull-topp til Ferrari

    Lewis Hamilton håper at Adrian Newey gjør som ham og tar steget til Ferrari. Nylig ble det kjent at Newey er ferdig i Red Bull neste år.

    Newey er av mange sett på som den beste designeren av Formel 1-biler i en årrekke. Han har i Red Bull vært en viktig brikke i to tiår.

    Hamilton forlater Mercedes etter sesongen for å slutte seg til Ferrari. På pressekonferansen foran Grand Prix-løpet i Miami denne helgen la ikke briten skjul på at han håper Newey gjør det samme.

    – Adrian har en fantastisk historie. Han har gjort en utrolig jobb gjennom sin karriere. Det hadde vært fantastisk om han hadde kommet til Ferrari, sa Hamilton og la til:

    – Det hadde vært et privilegium å jobbe sammen med ham. Han er helt på toppen av listen over folk jeg ønsker å jobbe med.

    Ifølge Sky Sports skal Newey nylig ha vært i samtaler med Ferrari. (NTB)

    orzkyQXVFzk
    Foto: AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal