NRK Meny
Normal

Viste Graham Hansen fingeren etter denne frekke finta

Det er ikke alltid like gøy å møte Caroline Graham Hansen på trening. Det fikk Stine Reinås erfare da lagvenninnen nylig «ydmyket» henne med en småfrekk finte.

Caroline Graham Hansen

SE VIDEO: Caroline Graham Hansen var i det lekne hjørnet på trening. Her er det lagvenninnen Stine Reinås som blir brukt som rundingsbøye. Bilder med tillatelse fra NFF TV.

– Når man er på forskjellige lag på trening så, ja. Da muligheten bød seg ble det Stine som fikk lide, gliser Caroline Graham Hansen.

Wolfsburg-stjernen og resten av det norske landslaget har endelig ankommet Nederland, der EM sparkes i gang med match mot vertsnasjonen søndag kveld.

Som vanlig er det knyttet stor spenning til hva stjerner som Ada Hegerberg og Caroline Graham Hansen kan utrette for Norge.

Og skal vi tro bilder fra den siste ukas treninger, ser det ut som om sistnevnte er i storform. Og ikke minst i det lekne hjørnet.

I en video (øverst i artikkelen), som ble filmet av landslagets analyseteam, kan du se Graham Hansen lure ballen forbi Stine Reinås på utrolig vis under denne ukas trening i Oslo.

– Den verste finta

22-åringen er kjent for å ha et finterepertoar av de sjeldne, men for Reinås ble det rett og slett for mye av det gode.

– Jeg følte jo at jeg hadde vært på Tusenfryd!

Det sa en svimmel og smilende Reinås til NFF TV tidligere denne uka, og la til at hun viste Graham Hansen fingeren etter treningen.

Laster Instagram-innhold

Til NRK utdyper Reinås følelsen av å bli fintet bort av lagvenninnen.

– Jeg ble svimmel. Du tar en runde rundt, og har ingen forståelse for hvor rommene er ved deg. Du blir veldig desorientert, sier forsvarsspilleren.

Stine Reinås

FLAU: Skal vi tro Stine Reinås, har lagvenninnen Caroline Graham Hansen utsatt henne for «den verste finta» i karrieren. Her fra Algarve Cup i mars.

Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Hun kan ikke huske å ha blitt utsatt for en så ydmykende finte tidligere.

– Caroline har tatt den verste finta, sier hun og ler.

– Så ikke den komme

Reinås forteller at det aldri er gøy å bli «runda» på den måten – i hvert fall ikke av romvenninnen.

– Når Caroline kommer mot deg må du være forberedt på det meste. Men jeg så ikke helt den der komme, sier Reinås.

Som forsvarsspiller har Reinås ofte øynene på ballen, men denne gangen gikk det altså «galt».

– På et øyeblikk der var ballen borte, og da tenkte jeg «hva skjedde nå?». Så ser du at jeg tar en liten «360», og fant verken Carro eller ballen. Jeg var helt lost, sier hun og ler godt.

– Hvis blikk kunne drepe

Graham Hansen var i svært godt humør etter å ha lurt romvenninnen trill rundt på trening, men sier at hun ikke hadde en plan om å ydmyke venninnen.

– Det er jo ikke sånn at man tenker «Nei, jeg skal ikke ydmyke Stine fordi hun er så snill og god», sier Graham Hansen til NRK.

Caroline Graham Hansen

LEKEN: Caroline Graham Hansen er kjent for sitt finterepertoar, noe lagvenninnene får føle på under treninger.

Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

At hun skal ha fått fingeren av lagvenninna, innrømmer hun at ikke skjer ofte.

– Det var kanskje ikke direkte fingeren, men det var vel mer «hvis blikk kunne drepe», så var det hun gjorde der og da, sier hun og ler.

Siste nytt

 • Uavgjort i Leicester

  Leicester utlikna ti minutt før slutt og spela 1-1 mot West Bromwich i Premier League i kveld. Nacer Chadli gav WBA leiinga midt i andre omgang, og det var Riyad Mahrez som utlikna for heimelaget.

  Leicester er dermed framleis på tredje siste plass i ligaen.

  Riyad Mahrez
  Foto: ANDREW BOYERS / Reuters
 • Bakelants ute av intensiven

  Den belgiske sykkelprofilen Jan Bakelants, som brakk to ryggvirvler og sju ribbein i en stygg velt nylig, er på bedringens vei.

  Mandag ble 31-åringen flyttet ut av intensivavdelingen, tre dager etter at han gjennomgikk en ryggoperasjon.

  Han fikk skadene da han veltet stygt i en utforkjøring under Giro di Lombardia nylig.

  Jan Bakelants
  Foto: CHRISTIAN HARTMANN / Reuters
 • Malmö blei svensk meister

  Med 3-1 borte over Norrköping forsvarte Malmö FF seriegullet frå i fjor og sikra årets svenske meisterskap tre rundar før slutt.

  David Moberg Karlsen gav heimelaget tidleg leiing. Men Carlos Strandberg, Lasse Nielsen og Anders Christiansen scora for Malmö i andre omgang.

  Malmö-jubel
  Foto: Björn Lindgren/TT / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal