NRK Meny
Normal

Viste Graham Hansen fingeren etter denne frekke finta

Det er ikke alltid like gøy å møte Caroline Graham Hansen på trening. Det fikk Stine Reinås erfare da lagvenninnen nylig «ydmyket» henne med en småfrekk finte.

Caroline Graham Hansen

SE VIDEO: Caroline Graham Hansen var i det lekne hjørnet på trening. Her er det lagvenninnen Stine Reinås som blir brukt som rundingsbøye. Bilder med tillatelse fra NFF TV.

– Når man er på forskjellige lag på trening så, ja. Da muligheten bød seg ble det Stine som fikk lide, gliser Caroline Graham Hansen.

Wolfsburg-stjernen og resten av det norske landslaget har endelig ankommet Nederland, der EM sparkes i gang med match mot vertsnasjonen søndag kveld.

Som vanlig er det knyttet stor spenning til hva stjerner som Ada Hegerberg og Caroline Graham Hansen kan utrette for Norge.

Og skal vi tro bilder fra den siste ukas treninger, ser det ut som om sistnevnte er i storform. Og ikke minst i det lekne hjørnet.

I en video (øverst i artikkelen), som ble filmet av landslagets analyseteam, kan du se Graham Hansen lure ballen forbi Stine Reinås på utrolig vis under denne ukas trening i Oslo.

– Den verste finta

22-åringen er kjent for å ha et finterepertoar av de sjeldne, men for Reinås ble det rett og slett for mye av det gode.

– Jeg følte jo at jeg hadde vært på Tusenfryd!

Det sa en svimmel og smilende Reinås til NFF TV tidligere denne uka, og la til at hun viste Graham Hansen fingeren etter treningen.

Laster Instagram-innhold

Til NRK utdyper Reinås følelsen av å bli fintet bort av lagvenninnen.

– Jeg ble svimmel. Du tar en runde rundt, og har ingen forståelse for hvor rommene er ved deg. Du blir veldig desorientert, sier forsvarsspilleren.

Stine Reinås

FLAU: Skal vi tro Stine Reinås, har lagvenninnen Caroline Graham Hansen utsatt henne for «den verste finta» i karrieren. Her fra Algarve Cup i mars.

Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Hun kan ikke huske å ha blitt utsatt for en så ydmykende finte tidligere.

– Caroline har tatt den verste finta, sier hun og ler.

– Så ikke den komme

Reinås forteller at det aldri er gøy å bli «runda» på den måten – i hvert fall ikke av romvenninnen.

– Når Caroline kommer mot deg må du være forberedt på det meste. Men jeg så ikke helt den der komme, sier Reinås.

Som forsvarsspiller har Reinås ofte øynene på ballen, men denne gangen gikk det altså «galt».

– På et øyeblikk der var ballen borte, og da tenkte jeg «hva skjedde nå?». Så ser du at jeg tar en liten «360», og fant verken Carro eller ballen. Jeg var helt lost, sier hun og ler godt.

– Hvis blikk kunne drepe

Graham Hansen var i svært godt humør etter å ha lurt romvenninnen trill rundt på trening, men sier at hun ikke hadde en plan om å ydmyke venninnen.

– Det er jo ikke sånn at man tenker «Nei, jeg skal ikke ydmyke Stine fordi hun er så snill og god», sier Graham Hansen til NRK.

Caroline Graham Hansen

LEKEN: Caroline Graham Hansen er kjent for sitt finterepertoar, noe lagvenninnene får føle på under treninger.

Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

At hun skal ha fått fingeren av lagvenninna, innrømmer hun at ikke skjer ofte.

– Det var kanskje ikke direkte fingeren, men det var vel mer «hvis blikk kunne drepe», så var det hun gjorde der og da, sier hun og ler.

Siste nytt

 • Krusjelnitskij dropper CAS-høring

  Alexander Krusjelnitskij møter ikke til CAS-høring i sin dopingsak torsdag. Curlingutøveren mener utfallet er gitt ettersom det foreligger positive prøver. Han spilte på OAR-laget som slo Norge i bronsekampen i mixed double.

  Aleksandr Krusjelnitskij
  Foto: CATHAL MCNAUGHTON / Reuters
 • Høyring curling-dopingsaka torsdag

  Den internasjonale idrettsdomstolen CAS melder i dag at høyringa i dopingsaka mot den rusiske curlingspelaren Aleksandr Krusjelnitsjki tek til i morgon kl 06, norsk tid.

  Han har avgitt positiv dopingprøve. Om han blir dømd, kan OUR miste bronsen i miks-double, som Norge i så fall vi få i staden.

  Aleksandr Krusjelnitskij
  Foto: CATHAL MCNAUGHTON / Reuters
 • Kristoff spurtet til seier

  Ingen kunne gjøre noe med Alexander Kristoff spurtet til seier foran italienske Andrea Guardini på den første etappen av Abu Dhabi Tour

  – En herlig seier for meg og laget. Jeg vil takke lagkameratene mine for hjelpen. Det er en god følelse å åpne rittet med å vinne, sa Kristoff etter etappen.

  Alexander Kristoff
  Foto: PHILIPPE LOPEZ / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
OL-magasin
OL-profiler: Johannes Høsflot Klæbo