NRK Meny
Normal

Viking kjørte over Molde: – Herligt!

Laget fra Stavanger er enkelt videre til semifinalen etter 3-0-seieren over Molde.

Stavanger

JUBEL I STAVANGER: Vikings Jón Dadi Bödvarsson etter 2–0 målet.

Foto: Ness, Jan Kåre / NTB scanpix

Artikkelen er mer enn ett år gammel.

– En helt fantastisk kveld. Dette var herligt. I dag var vi veldig effektive og jeg synes vi vinner fortjent, sier en tydelig fornøyd Kjell Jonevret til NRK etter kampen.

Viking var effektive og ledet hele 2–0 til pause etter mål av Samuel Adegbenro og Jón Dadi Bödvarsson. I andreomgang satte Indridi Sigurdsson inn ett fantastisk frisparkmål. Dermed er Viking det andre laget som tar seg til semifinalen i cupen.

Viking-treneren skryter av egne spillere etter kampen.

– Jeg er imponert og stolt over guttene. De gjør en heroisk innsats her i kveld. Det kan bli en kjekk fotballhøst her i byen. Håper publikum kommer tilbake for forhåpentligvis flere slike festkvelder. Nå skal vi nyte kvelden, men vi er så absolutt på rett vei, sier Jonevret.

Viking ligger på fjerdeplass i eliteserien, kun to poeng bak Vålerenga på den siste medaljeplassen.

Les fyldig kampreferat her:

Laster innhold, vennligst vent..

Se det fantastiske frisparkmålet til Sigurdsson:

Vikings islending Indridi Sigurdsson med et flott mål som virkelig setter spikeren i kista i kvartfinalen mot Molde. Bilder med tillatelse fra TV 2 Sportskanalen

Bilder med tillatelse fra TV2.

Tøff uke for Molde

Dette var kanskje den siste sjansen til Molde for suksess denne høsten. Romsdalingene er ute av mesterligakvalifiseringen og ligger altfor langt bak serieleder Rosenborg til å kunne blande seg inn i gullkampen.

Nå er altså de regjerende serie- og cupmesterne også ute av norgesmesterskapet. I tillegg fikk Tor Ole Skullerud sparken forrige torsdag.

Midlertidig Molde-trener, Erling Moe, hadde god grunn til å henge med hodet etter nok en nedtur.

– Vi tapte for et bedre lag i dag. Innsatsen og aggressiviteten var ikke god nok og spillet fungerte ikke slik vi ville, sier skuffet Erling Moe til NRK.

Linde på bærtur

Molde-keeper Andreas Linde hadde nok en tøff dag på jobben. For bare tre dager siden opplevde 22-åringen å bli utvist i sin første seriekamp for Molde. Det etter å ha gjort en gedigen tabbe. Også onsdag var Linde uheldig. Før 1-0-målet til Viking ser han ut til å ha kontroll på ballen, men så viser det seg at keeperen er på bærtur. Vikings Adegbenro sniker til seg ballen og kan enkelt sette den inn i det åpne målet.

– I dag var vi ikke gode nok. Vi kan ikke skylde noen på her, sier Moe.

Se tabben og målet her:

Viking har tatt ledelsen i kvartfinalen mot Molde etter et fantastisk mål av Samuel Adegbenro. Bilder fra TV 2 Sportskanalen

Siste nytt

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Madde direkte fra studio