Viking anker Berntsen-dommen

Viking FK anker boten på 20.000 kroner klubben ble ilagt for håndteringen av saken som endte med at tidligere trener Bjarne Berntsen gikk av.

– Dommen tar utgangspunkt i en situasjonsbeskrivelse som ikke stemmer med vår oppfatning. I tillegg mener vi at regelverket ikke er tydelig nok på hvilke handlinger som kan føre til sanksjoner, forklarer Viking FK-leder Rune Bertelsen til Aftenbladet.

Det er to uker siden Doms- og sanksjonsutvalget i Norges Fotballforbund (NFF) ila Viking boten.

Eliteserien 2020: Viking - Vålerenga (2-2)
Foto: Carina Johansen / NTB

Siste nytt

 • Medaljekandidat kan miste VM

  Orienteringsløper Olav Lundanes sliter med skade en drøy uke før VM starter i Tsjekkia. Han pådro seg en hamstringskade i midten av juni, og skal nå til undersøkelse i Oslo. Deretter vil han få oppfølging av Olympiatoppen.

  – I første omgang er målet å bli løpbar. Det har gått litt framover i det siste. Jeg har derfor fortsatt håp om å rekke VM, forteller Lundanes til Halden Arbeiderblad.

  Fra før har Lundanes 10 VM-gull og fire EM-gull. Både på lang- og mellomdistanse og stafett.

  VM i Orientering.
  Foto: Geir Olsen / NTB
 • Må dra til OL uten babyen sin

  Koronareglene hindrer den kanadiske basketballspilleren Kim Gaucher å ta med seg sin fem måneder gamle datter når hun drar til OL i Tokyo.

  I en video på Instagram sier hun at hun blir tvunget til å velge mellom «å være en ammende mor og olympisk utøver». Ifølge Gaucher har OL-arrangørene satt ned foten for å ta med familie eller venner.

  Canada-Breastfeeding Basketball
  Foto: Jessica Hill / AP
 • Vaksinevegring i britenes OL-tropp

  Rundt en av ti britiske OL-utøvere vil ikke la seg vaksinere før de reiser til Japan, ifølge den britiske olympiatoppen.

  Andy Anson i British Olympic Association (BOA) sier i et intervju med BBC at rundt 1000 utøvere og ledere er omfattet av det britiske OL-vaksineprogrammet.

  – Vi prøver å overbevise dem om at det er det riktige å gjøre, sier OL-sjefen, som understreker at det selvsagt er frivillig å få stikket i armen før de reiser til Japan.

  Storbritannia har hatt smitteøkning den siste tiden, og rundt 95 prosent av nye tilfeller er deltavarianten, som regnes som mer smittsom.

  Virus Outbreak Japan Vaccinations
  Foto: Eugene Hoshiko / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal