NRK Meny

VG: Intern misnøye i NIF

Norges idrettsforbund har onsdag innkalt til et ekstraordinært styremøte, sier president Tom Tvedt til VG. Bakgrunnen skal være misnøye mot lederskapet i toppen av norsk idrett og flere skal ha varslet om den interne uroen, opplyser kilder til avisen.

– Det skal være et styremøte i dag, men agendaen er, som vi har sagt, konfidensiell og holdes internt, opplyser kommunikasjonssjef Niels Røine til NRK.

tvedt
Foto: Pedersen, Terje / NTB scanpix

Siste nytt

 • Tåke stoppet Solbakken og FCK

  Slik så det ut i andre omgang mellom Ståle Solbakkens FC København og tsjekkiske Zlin i Europaligaen torsdag. Til slutt var det så dårlig sikt på grunn av tåke at dommeren stoppet kampen på stillingen 1-1, etter 62 minutter.

  FC København
  Foto: David W Cerny / Reuters
 • Nytt tap for Jarstein

  Rune Almenning Jarstein og Hertha Berlin skal få det hardt med å gå videre i europaligaen. Torsdag kom det andre tapet på tre kamper da det ble 2-1 borte mot Zorya Lugansk.

  Rune Almenning Jarstein
  Foto: Axel Schmidt / Reuters
 • Graabak sliter – dropper samling

  Tidligere OL-vinner Jørgen Graabak får ikke kroppen til å fungere. Nå har 26-åringen droppet et planlagt høydeopphold med kombinertlandslaget og reist hjem for å finne ut hva som er galt, ifølge Adresseavisen.

  Jørgen Graabak
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal