VG: – Martin er i Madrid

Ifølge VG er Martin Ødegaard (16) i Madrid for å forhandle om en overgang til Real Madrid.

Ødegaard med blomster

Martin Ødegaard skal være i Madrid for å forhandle om en kontrakt med Real Madrid, skriver VG.

Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

Martin Ødegaard skal ha reist med privatfly til Madrid igjen. Denne gangen med mål om en overgang til den spanske storklubben.

Det skriver VG tirsdag kveld.

Martin Ødegaard var i Madrid på besøk hos den spanske storklubben i november, da for å se på forholdene.

Også NRK har sjekket ut forholdene som kan møte Martin Ødegaard i den spanske klubben.

(Les videre under videoen.)

Bale, Ronaldo og Ødegaard

SE VIDEO: Kan denne drømmetrioen bli en realitet? Gareth Bale og Cristiano Ronaldo kan bli Martin Ødegaards nye lagkamerater. Se videoen fra NRKs besøk i Madrid over. Foto: Gunnar Bratthammer/ Inger Kristine Lee Redigering: Eirik Rasdal

Har besøkt alle de store

Etter at unggutten ble seksten år like før jul har han hatt muligheten til å signere for en utenlandsk storklubb. Klubber som Manchester United, Barcelona, Liverpool, Bayern München og andre har blitt besøkt i Martins jakt på den perfekte klubben for å utvikle seg videre.

Det har vært ventet at sekstenåringen skal ta en beslutning om sin klubbfremtid i løpet av januar.

– Å skaffe seg Martin Ødegaard er høyt prioritert for Real Madrid, forteller Marca-journalisten José Felix Diaz, som følger den spanske hovedstadsklubben tett til NRK da vi besøkte Madrid.

– Det er ikke det samme å signere en femtenåring fra Spania som å signere Europas kommende stjerne og ta ham fra alle de andre klubbene. Martin er nå det største talentet i Europa, Real Madrid vil ikke ha en gjentagelse av det som skjedde med Neymar, sa Diaz, før han tippet at Ødegaard kom til å bli Real Madrid-spiller.

Om han får rett i det tipset vil de nærmeste dagene vise.

Siste nytt

 • Arsenal tok sin tiende strake seier

  Anført av en svært leken Mesut Özil tok Arsenal sin sjuende strake seier i Premier League da Leicester ble slått 3-1 på hjemmebane mandag. Med tre nye poeng klatret Arsenal opp på fjerdeplass i ligaen med sine 21 poeng.

  Mesut Özil
  Foto: Bogdan Maran / AP
 • Lyngby vil sparke Nicki Bille

  Den tidligere Rosenborg-spissen Nicki Bille Nielsen blir trolig oppsagt av Lyngby etter at han mandag ble pågrepet av politiet i København. Bille er siktet av politiet etter å ha opptrådt truende.

  Nicki Bille Nielsen
  Foto: JEAN-PIERRE CLATOT / Afp

Sendeplan

Kl. Program Kanal