Verratti ute for sesongen

Paris Saint-Germains Marco Verrattis sesong er over etter en skulderoperasjon. 25-åringen valgte å operere allerede på dette tidspunktet slik at han blir spilleklar igjen når neste sesong starter.

Soccer PSG Verratti

• Real Madrid ble seriemester da Girona knuste Barcelona

Real Madrid ble spansk seriemester i fotball for 36. gang noen timer etter sin 3-0-seier over Cádiz. Det var klart da Girona knuste Barcelona.

Barcelona ledet ved pause, men Girona vendte 1-2 til 4-2 ved hjelp av to scoringer av Portu. Med sin seier gikk Girona forbi Barcelona og inntok 2.-plassen, men det er 13 poeng opp til Real Madrid med bare fire serierunder igjen.

Dermed har Real Madrid sikret seriegullet før onsdagens returkamp mot Bayern München i mesterligaens semifinale.

Brahim Díaz, Jude Bellingham og Joselu scoret Real Madrids mål mot Cádiz. Både Bellingham, Vinicius Junior og Federico Valverde ble spart fra start, men kom inn i løpet av 2. omgang.

(NTB)

Spain Soccer La Liga
  • Rosenborg ydmyket av Brann

Brann kjørte over Rosenborg fra start til slutt foran et fullsatt Brann Stadion. Det endte i raseri for Ole Sæter da han ble byttet ut og ga et kraftig slag i plastikken på innbytterbenken. Overkjøringen fra hjemmelaget stoppet ikke før det sto 3–0.

– Bergenserne er sulteforet på å knuse Rosenborg. Det var flere supportere som ringte meg og sa at «nå må du knuse de», sier Sivert Heltne Nilsen til NRK etter kampen.

Med seieren sørget Brann for tabelltopp. De er ett poeng foran Bodø/Glimt og Molde, med henholdsvis to og én kamp mer spilt. Rosenborg på sin side mistet litt av kontakten med toppen av Eliteserien. De er nå på 5. plass og er fem poeng bak Brann.

– Vi slipper inn altfor billige mål. Det er vi nødt til å luke bort, sier Ole Selnæs til NRK etter kampslutt.

Det skulle ikke ta mer enn 3 minutter før Brann-spiller Ole Didrik Blomberg fant veien til nettmaskene. På grasiøst vis feiret han med en baklengs salto i solskinnet.

Deretter sørget Aune Heggebø for å doble ledelsen og Niklas Castro toppet kransekaken med sin 3-0-scoring.

– Nå rakner Rosenborg, var den korte oppsummeringen fra TV 2-kommentator Øyvind Alsaker.

Football, Eliteserien, Brann - Rosenborg
  • Ivanovic herjet – sikret LSK-seier med to mål

Den serbiske landslagsspilleren Miljana Ivanovic ble den store helten for LSK kvinner hjemme mot Kolbotn lørdag. Hun scoret begge målene for vertene i 2-1-seieren.

– Avslutningen hennes er iskald. Hun avgjør det hele, sa NRK-ekspert Carl-Erik Torp om matchvinnermålet som kom i det 84. minutt.

Etter matchvinnerscoringenpådro Ivanovic seg en ordentlig smell og ropte mot benken. Hun klarte likevel å fullføre kampen og kunne derfor juble for seieren med lagvenninnene.

LSK Kvinner har vunnet sine tre siste hjemmekamper.

Etter lørdagens kamp er LSK Kvinner på tredjeplass på tabellen med tolv poeng, mens Kolbotn er nummer åtte med tre poeng.