NRK Meny

Fransk Ligue 1 2017/2018

 • Monaco-poeng glapp på overtid

  Monaco måtte bittert se Nabil Fekir gi Lyon 3-2 langt ut i overtiden fredag, melder NTB. Forrige sesongs Ligue 1-mester risikerer å falle av gulltoget tidlig.

  FBL-FRA-LIGUE1-LYON-MONACO
  Foto: JEAN-PHILIPPE KSIAZEK / AFP
 • PSG-eier mistenkes for korrupsjon

  Sveitsisk påtalemyndighet har åpnet korrupsjonssak mot eieren av fotballklubben Paris Saint-Germain. Saken mot qatarske Nasser al-Khelaifi kommer som en del av en pågående etterforskning av Det internasjonale fotballforbundet (FIFA).

  PSG-eieren trekkes angivelig inn i etterforskningen i forbindelse med tildelingen av medierettigheter for fotball-VM i visse nasjoner. Det samme gjør Jerome Valcke, tidligere generalsekretær i FIFA. Det mistenkes at al-Khelafi har bestuffet Valcke.

  France FIFA Investigation Qatar Nasser Al-Khelaifi
  Foto: Michel Euler / AP
 • Balotelli startet Nice-opphenting

  Mario Balotelli scoret det første målet da Nice hentet inn to mål og spilte 2-2 mot Angers i fransk 1. divisjon fredag. Nice er på sjetteplass med 10 poeng før resten av serierunden spilles i helgen. Paris Saint-Germain topper med 18 poeng.

  Mario Balotelli
  Foto: ERIC GAILLARD / Reuters
 • Falcao-dobbel i Monaco-seier

  Monaco-kaptein Radamel Falcao scoret kampens to siste mål i 3-0-seieren mot Strasbourg i fransk Ligue 1 lørdag. Den regjerende seriemesteren kom mesterlig tilbake etter 0-4-ydmykelsen mot Nice i forrige serierunde. 31-åringen har notert seg for ni mål på sesongens seks første kamper.

  Falcao
  Foto: Claude Paris / AP

Siste nytt

 • Dodgers til World Series

  Los Angeles Dodgers er klar for world series for første gang siden 1988 etter 11-1 mot Chicago Cubs.

  Med 4-1 sammenlagt i best av sju kamper-serien tok Dodgers seg til den store finalen.

  Der venter New York Yankees eller Houston Astros. World series innledes 24. oktober.

  Kenley Jansen
  Foto: JONATHAN DANIEL / AFP
 • Tåke stoppet Solbakken og FCK

  Slik så det ut i andre omgang mellom Ståle Solbakkens FC København og tsjekkiske Zlin i Europaligaen torsdag. Til slutt var det så dårlig sikt på grunn av tåke at dommeren stoppet kampen på stillingen 1-1, etter 62 minutter.

  FC København
  Foto: David W Cerny / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal