Vann slaget om nord på overtid

Bodø/Glimt snudde 0–1 til 2–1 borte mot Tromsø og held fram ein overraskande god vårsesong. Vertane leia i ein heil time før gjestane for alvor vakna. På overtid er det Tromsø-spelar Kent-Are Antonsen som forsøker å få ballen unna, men sett den i staden i eige nett. Bodø/Glimt er dermed på tredjeplass, to poeng bak serieleiar Molde.

Eliteserien fotball 2019. Tromsø-Bodø/Glimt 1-2.
Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix

Siste nytt

 • Kompany forlater City

  Manchester Citys lagkaptein Vincent Kompany forlater klubben etter elleve sesonger. Lørdagens FA-cuptriumf ble hans siste kamp i lyseblått, skriver han på Facebook. Kompany varsler at et nytt innlegg om kort tid vil fortelle hvor framtiden ligger.

  Kompany
  Foto: David Klein / Reuters
 • Til finale i Brasil

  Anders Mol og Christian Sørum er klare for finale i sandvolleyballturneringen i Brasil. I semifinalen slo de polske Piotr Kantor og Bartosz Losiak i tre sett. I søndagens finale blir det polsk eller nederlandsk motstand for de norske gutta.

  Mol og Sørum
  Foto: Peter Schneider / AP
 • Vipers-siger etter ekstraomgangar

  Vipers tok første stikk i sluttspelfinalen mot Storhamar. Men det måtte ekstraomgangar til i den dramatiske kampen som til slutt enda 42–40 til Vipers. Dermed har laget sikra seg eit godt utgangspunkt før returoppgjeret på Hamar tysdag.

  Sluttspillet Eliteserien Kvinner.
  Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal