Hopp til innhold

Van Dijk utestengt ytterligere en kamp etter utvisning

Liverpool-kaptein Virgil van Dijk er utestengt i ytterligere en kamp og bøtelagt 100.000 pund for «upassende oppførsel» etter utvisningen mot Newcastle.

Det melder flere britiske medier, blant dem BBC og The Times.

Van Dijk fikk rødt kort for å felle svenske Alexander Isak, som var på vei gjennom i kampen i slutten av august. Etterpå skjelte han ut dommer John Brooks, og det er bakgrunnen for tilleggsstraffen.

Det betyr at nederlenderen må stå over to kamper i stedet for en. Han har allerede stått over kampen mot Aston Villa før landslagspausen, men han får heller ikke spille bortekampen mot Wolverhampton neste lørdag.

Boten han er ilagt tilsvarer 1,35 millioner kroner. (NTB)

Van Dijk
Foto: CARL RECINE / Reuters

Siste nytt

 • Kristiansund klar for playoff-finale

  Kristiansund er ett steg unna en retur til Eliteserien. Søndag sikret de plass i playoff-finalen etter en 4-2-seier over Kongsvinger.

  Oskar Sivertsen, Benjamin Stokke og Marius Broholm (to) scoret målene for KBK. Martin Hellan og Martin Hoel Andersen scoret det som til slutt bare ble to trøstemål for Kongsvinger.

  Kristiansund rykket ned fra Eliteserien forrige sesong, men er nå nære en retur.

  Playoff-finalen spilles over to kamper, 6. og 10. desember, mot laget som ender på 14. plass i Eliteserien. Vålerenga, Stabæk og Haugesund kan alle havne på 14. plassen som gir playoff.

  Alt avgjøres når den siste serierunden sparkes i gang klokken 17.00.

  Kvalifisering til eliteserien i fotball 2024: Kongsvinger - Kristiansund
  Foto: Annika Byrde / NTB
 • Stolz satte banerekord på 1500 meter i Stavanger

  Jordan Stolz slettet sin egen banerekord i Sørmarka Arena da han vant 1500 meter i verdenscupen. Hallgeir Engebråten ble best av de norske på 6.-plass.

  Amerikanske Stolz vant alt som junior i fjor. Søndag gikk han inn til 1.44,67 og forbedret sin egen banerrekord med 22 hundredeler.

  Nederlandske Kjeld Nuis fulgte nærmest med 1.45,34.

  Jordan Stolz
  Foto: Carina Johansen / NTB
 • Ingrid Wigernæs er død

  Skipioneren Ingrid Wigernæs er død. Det stadfestar dottera hennar til NTB.

  Wigernæs var aktiv som langrennsløpar i 1950- og 1960-åra, og var ein av dei fyrste norske kvinnelege langrennsstjernene.

  Wigernæs tok deltok i OL, tok VM-sølv i 1966 og trente også kvinnelandslaget i langrenn i tida etterpå. I 2021 vart ho utnemnd til Riddar av 1. klasse av St. Olavs orden.

  Ingrid Wigernæs
  Foto: Ntb / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal