NRK Meny
Normal

Vålerenga på topp

Shampo sine iskrigere har snudd den dårlige seriestarten. Mens landslagskeeperen gikk på ny smell.

Espen Knutsen
Foto: Poppe, Cornelius / SCANPIX

Vålerenga har inntatt tabelltoppen i eliteserien etter 5-2-seier over nestjumbo Comet i søndagens 23. ligarunde.


VIF-trener Espen «Shampo» Knutsen har snudd den svake innsatsen i første halvdel av sesongen og skapt et lag i vinnerform.

Fem strake tap

Den samme flyten har ikke Stjernen som tapte sin femte kamp på rad etter «sudden death» mot Lillehammer.

I Stjernehallen satte gjestenes Stefan Sjødin inn vinnermålet 2.12 minutter inn i forlengningen etter en retur fra landslagsmålvakt Pål Grotnes.


Lørenskog tok sin 10. seier for sesongen med 6-1 mot bunnlaget Furuset, mens Frisk Asker helt nede på en skuffende 8. plass på tabellen måtte seg se slått 1-2 hjemme av Stavanger.


I lørdagens oppgjør vant Sparta med 5-4 mot Storhamar etter forlengning og straffer.

Sparta inntar 2. plass på tabellen, på samme poengsum men med svakere målforskjell enn Vålerenga. Lillehammer følger på tredjeplass, fire poeng bak.

Siste nytt

  • Overtar som tysk landslagssjef

    Martina Voss-Tecklenburg blir ny landslagssjef for Tysklands kvinnelandslag i fotball. 50-åringen har fått kontrakt til 2021. Voss-Tecklenburg har hatt stor suksess med det sveitsiske landslaget og er i ferd med å føre det til VM-sluttspill. Den jobben skal hun fullføre før hun i høst overtar Tyskland.

  • Gerrard kan bli Rangers-manager

    Tidligere Liverpool-kaptein Steven Gerrard kan være på vei mot sin første managerjobb. Han er ifølge britiske medier blant de mest aktuelle kandidatene til å overta Rangers.

    SOCCER-ENGLAND-LIV-WLV/
    Foto: Phil Noble / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal