Hopp til innhold

United slo Villa etter sen McTominay-scoring

Innbytter Scott Mctominay ble matchvinner da Manchester United slo Aston Villa 2-1, i det som var et svært viktig oppgjør for kampen om topp fire.

United startet best mot vertene. Etter et massivt press fra bortelaget, sørget danske Rasmus Højlund for scoring etter 17 minutter spilt.

Målet kom etter en corner fra Bruno Fernandes som ble stusset videre til Højlund – som på volley banket ballen i nettet.

Etter hvilen så imidlertid hjemmelaget ut som et helt annet lag, og var svært farlige på kontringene sine, med Leon Bailey i spissen.

Etter timen spilt klarte ikke United å holde unna mer. Etter en corner til Villa, fikk Douglas Luiz ballen fra kloss hold – og sendte ballen i mål bak André Onana.

Idet hjemmelaget kanskje var på sitt beste, kom United-scoringen som skulle avgjøre kampen.

Etter 85 minutter slo Diogo Dalot inn et perfekt innlegg til innbytter McTominay, som pannebrasket ballen inn i mål til 2–1. Det ble også sluttresultatet.

Med seier til de røde djevlene er de fremdeles på en sjetteplass på tabellen, men nå bare fem poeng bak Villa – og seks poeng bak Tottenham på fjerdeplass.

pGOjDn-srQ4
Foto: Reuters

Siste nytt

 • Anna Svendsen legger opp

  Langrennsløper Anna Svendsen forteller at hun legger opp.

  Tromsø-jenta bekrefter beslutningen i en oppdatering på Instagram fredag.

  – En tid for alt, skriver veteranen.

  Svendsen har blant annet markert seg i sprinter i verdenscupen over mange sesonger.

  (NTB)

  Anna Svendsen i Drammen
  Foto: Terje Pedersen / NTB
 • Alvorlig kneskade tvinger Sandefjord-spiller til å legge opp

  Sandefjord-spiller Andreas van der Spa (25) har tatt den tunge beslutningen om å avslutte fotballkarrieren etter at en kneskade har skapt komplikasjoner.

  Eliteserieklubben opplyser om beslutningen på sine nettsider fredag.

  Der heter det at van der Spa skulle gjennomgå det som på forhånd var antatt å være en enkel kneoperasjon. Det viste det seg ikke å være.

  – Samtalen med legen i etterkant var nedslående – og det var naturlig for meg å få noen flere synspunkter. Derfor har noen av de fremste ekspertene her i landet kommet med sine konklusjoner. Det er bare å krype til korset og slutte med toppfotballen, sier van der Spa.

  – Det har selvsagt vært blytungt, og jeg har vært helt i kjelleren, sier han videre og forteller at han rømte landet etter beskjeden.

  Beskjeden han fikk fra legene var krystallklar. Mer toppfotball kunne gitt varige skader.

  – Da jeg fikk «dommen» kom det som et sjokk. Jeg hadde ingen problemer da jeg kom til Sandefjord, sier nordlendingen.

  Forsvarsspilleren ble hentet inn som erstatter etter at kaptein Sander Moen Foss forsvant til Lillestrøm. Han var tiltenkt en sentral rolle i Sandefjord etter overgangen fra Sogndal. (NTB)

  Andreas van der Spa
  Foto: Fredrik Varfjell / NTB
 • Maanum kan gjøre comeback etter kollapsen søndag

  Arsenal-sjef Jonas Eidevall opplyser at Frida Maanum kan bli å se i søndagens kamp mot Leicester etter en lang periode på sidelinjen.

  Maanum falt om og ble liggende på gresset på overtid i ligacupfinalen mot Chelsea for snart tre uker siden. Hendelsen satte en støkk i både lagvenninner og andre.

  Svenske Eidevall forklarer at Maanum overvåkes medisinsk mens hun gradvis gjør seg klar for å komme tilbake på banen.

  – Alt går bra for øyeblikket, men vi må holde oss til protokollen og prosessen. Og så håper vi selvsagt at hun kan være tilgjengelig for å spille søndag, sa Eidevall på fredagens pressekonferanse.

  Søndag tar Arsenal imot Leicester som ligger på 9.-plass på tabellen.

  Arsenal ligger på 3.-plass i serien med seks poeng opp til tittelrivalene Manchester City og Chelsea. (NTB)

  Frida Maanum i aksjon i ligacupfinalen mot Chelsea
  Foto: ADRIAN DENNIS / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal