United-kamp kan bli korona-flytta

Sveits har skjerpa innreisereglane som følgje av omikronvarianten. Det kan føre til at Manchester United – Young Boys må spelast utanfor England.

Det melder den britiske avisa The Telegraph. Sveitsiske styresmakter pålegg ti dagars karantene for personar som kjem til landet frå stader der omikronsmitte har vorte påviste.

Etter planen tek Manchester United imot sveitsiske Young Boys på Old Trafford i den siste gruppekampen til laga i meisterligaen 8. desember.

Dersom Young Boys ikkje får dispensasjon frå innreisekarantene i Sveits, må kampen flyttast til eit anna land om det skulle vere mogleg.

Manchester United er allereie klare for åttedelsfinale som gruppevinnar, medan Young Boys kan ta igjen Atalanta og sikre 3.-plassen som gir spel i Europaligaen.

Straffe til Chelsea
Foto: DAVID KLEIN / Reuters

Siste nytt

 • Wilkens Solheim tatt ut til OL

  Nok en alpinist er tatt ut til OL på tampen. Søndag ble Kjetil Jansrud tatt ut til lekene, og onsdag kveld bekreftet alpinlandslaget at Fabian Wilkens Solheim også blir med til Beijing.

  Wilkens Solheim var mannen som sikret VM-gull i Cortina i 2021 i lagkonkurransen i parallellslalåm.

  Det er nå til sammen 14 norske alpinister som er tatt ut til OL i Beijing.

  Switzerland Alpine Skiing World Cup
  Foto: Giovanni Maria Pizzato / AP
 • Salah sendte Egypt videre i afrikamesterskapet i straffedrama

  Stjernevingen Mohamed Salah satte inn det avgjørende målet da Egypt slo Elfenbenskysten i på straffer og tok seg til kvartfinale i afrikamesterskapet i fotball.

  Det måtte straffesparkkonkurranse til etter at lagene spilte 120 jevne og målløse minutter på arenaen i kamerunske Douala.

  I straffesparkkonkurransen dummet Manchester United-stjernen Eric Bailly seg ut. Lagene hadde scoret på to straffer hver da han satte et dårlig forsøk rett på keeper uten tilløp.

  Egypt scoret på alle sine forsøk og kunne dermed juble for avansement. Liverpool-stjernen Salah scoret på den avgjørende straffen. (NTB)

  Mohamed Salah
  Foto: CHARLY TRIBALLEAU / AFP
 • Røiseland og Eckhoff reiser til Oslo i privatfly

  Tiril Eckhoff, Marte Olsbu Røiseland og smøresjef Tobias Dahl Fenre reiser hjem fra treningsleir i Italia til Oslo i et privatfly torsdag formiddag, før turen deretter går videre til Beijing på kvelden, melder TV 2.

  Eckhoff og Røiseland er de eneste norske skiskytterne som reiser til Kina torsdag. Resten av de OL-uttatte skiskytterne reiser først 31. junauar.

  Sesongstart skiskyting
  Foto: Geir Olsen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal