Hopp til innhold

Unggutt herjet da Liverpool knuste Chelsea: – Banens soleklare ener

Conor Bradley (20) noterte seg med både mål og assist da Liverpool vant 4-1 hjemme over Chelsea i Premier League onsdag kveld.

Dermed beholder Liverpool luken sin på fem poeng ned til Manchester City på 2.-plass på tabellen.

Liverpool fikk en drømmestart på kampen da Diogo Jota dro av to mann og banket vertene i ledelsen etter 23 minutter.

– For en scoring. Han gjør absolutt alt selv. Han er i kjempeform, kommenterte Andreas Toft på Viaplay.

Med fem minutter igjen av omgangen satte 20 år gamle Conor Bradley inn sitt første mål for Liverpool.

– De 38 minuttene til Bradley har vært pur magi, og her kroner han en strålende omgang med å time et helt riktig løp i helt riktig rom. Det er en glitrende scoring, kommenterte Lars Tjernås.

Og Liverpool fikk muligheten til å virkelig sette spikeren i kista da Benoît Badiashile taklet Jota innenfor 16-meteren. Dessverre for hjemmepublikummet banket Darwin Núñez straffen i stangen.

I pausen tok Mauricio Pochettino ut både kaptein Ben Chilwell, Noni Madueke og Conor Gallagher. Inn kom Malo Gusto, Mykhailo Mudryk og Christopher Nkunku.

Men i stedet for å få noen umiddelbar effekt av byttene, var det heller Dominik Szoboszlai som sendte Liverpool opp i 3-0 med en nydelig heading. Supertalentet Bradley sto for assisten.

– Det går ikke an å slå en crosspasning noe særlig bedre. Akkurat nå tror jeg at han kunne bedt ballen om å prate, for i kveld klarer han absolutt alt, skrøt Tjærnås etter Bradleys innlegg.

Også i studio etter kamp vanket det skryt for Bradley.

– Han var banens soleklare ener, sa Viaplays ekspert Tor Ole Skullerud.

Nkunku satt inn et trøstemål på tampen av kampen, men det hjalp lite da Luis Díaz økte til 4-1 med elleve minutter igjen på klokken. (NTB)

Badiashile og Jota i duell i kampen mellom Liverpool og Chelsea.
Foto: AP

Siste nytt

 • Forbannet Hovland midt i fiaskorunde: – Så jævlig dårlig du er

  Viktor Hovland hadde en mildt sagt tung dag på jobb under majorturneringen The Masters fredag kveld norsk tid. Allerede på det første hullet kom en forsmak på det som var i vente, da han gikk av med en såkalt bogey. Det vil si at han brukte ett slag «for mye». På hull to ble vondt til betydelig verre, og etter banens fem første hull, lå han hele sju slag over par.

  – Den verste starten i manns minne, kommenterte Discovery-ekspert Per Haugsrud.

  – Et sjokk for systemet, supplerte kollega Henrik Bjørnstad.

  Hovland var avhengig av å pynte på scoren for å kvalifisere seg til turneringens to siste dager, men da han vartet opp med nok et skjevt utslag i sterk vind på den allerede fryktinngytende golfbanen Augusta, rant det over for 26-åringen.

  – Det er så sjukt. Det er så sjukt, ropte han i fortvilelse, før han utbrøt:

  – Så jævlig dårlig du er i golf!

  Discovery-ekspert Marius Thorp fikk med seg utbruddet:

  – Det er en reaksjon på at han ikke får til det han vil. Han vet nok godt at han ikke er jævlig dårlig i golf, sa han under kanalens studiosending.

  Avslutningen ble også et mareritt for mannen som skrev norsk idrettshistorie så sent som i august, og en dobbeltbogey på hull 15 fjernet alt håp om at han skulle klare cuten.

  Hovland hadde ikke misset en cut siden Scottish Open sommeren 2022, men nå går altså Masters-helgen uten nordmannen. Bare topp 50 får være med lørdag og søndag, og fredagens fiaskorunde sendte Hovland ned på en delt 71.-plass (runden pågår fortsatt).

  I tillegg til tidlig hjemreise, betyr resultatet ny verstenotering i en profesjonell turnering. Den forrige var en runde på 80 slag under Porsche European Open tilbake i 2018. Fasiten fredag er 81 slag, ni over par.

  Trioen i tet ligger på seks slag under par.

  Viktor Hovland, The Masters
  Foto: JAMIE SQUIRE / AFP
 • Strand Larsen-mål ikke nok for Celta Vigo

  Jørgen Strand Larsen notert seg med én scoring da Celta Vigo tapte 1-2 borte mot Real Betis i La Liga fredag kveld.

  Haldenserens scoring kom imidlertid ett minutt på overtid, og da ble det fryktelig kort tid for gjestene å snu kampen.

  Scoringen kom da nordmannen styrte inn en rakett fra Franco Cervi. Nettkjenningen var Strand LArsens 11. i ligaen denne sesongen.

  Fra før hadde Juan Miranda sendt vertene i ledelsen etter 53 minutter, før Nabil Fekir doblet en halvtime senere.

  Celta ligger på 17.-plass på La Liga-tabellen og har virkelig kniven på strupen for å unngå nedrykk. Det skiller bare tre poeng ned til Cádiz på nedrykksplass.

  Betis ligger på sin side helt oppe på 7.-plass og er for virkelig med i kampen om europaspill neste sesong. (NTB)

  Strand Larsen
  Foto: Reuters
 • Delte serien i jakt på VM-plass

  Håvard Sandstad Eidsmo (Freidig) og Eirik Langedal Breivik (NTNUI) delte seieren i sprintløpet i Halden O-meeting, den første viktige konkurransen på norsk jord i orienteringssesongen.

  Dermed har de festet grepet om to av de åtte ledige plassene til verdenscupåpningen i Sveits og Italia, konkurranser hvor det er viktig å prestere for å få en plass i troppen til VM i Skottland i sommer.

  I kvinneklassen tok Andrine Benjaminsen (Lillomarka) en klar seier.

  Håvard Sandstad Eidsmo og Eirik Langedal Breivik
  Foto: Ivar Haugen / NOF

Sendeplan

Kl. Program Kanal