Ukrainsk spiss til Stabæk

Stabæk har skrevet kontrakt med den ukrainske spissen Oleksij Khoblenko (27). Han kommer fra klubben Dnipro i hjemlandet.

Stabak.no skriver at 27-åringen også har bakgrunn fra klubbene Dinamo Kiev, Poltava, Hoverla Uzhhorod, Tsjornomorets Odesa, Lech Poznan og Dinamo Brest.

Sportsnyheter

Italia-yndlingen herjet: – Lett å se nå at de tok feil av ham

Italia vartet opp med festfotball og scoringer av ypperste klasse. I sentrum av det hele stod en 23 år gammel midtbaneelegant som ble takket av på stadion i Roma med stående ovasjoner fra publikum.

Siste nytt

 • Maguire friskmelder seg selv

  Harry Maguire var ikke i England-troppen mot Kroatia søndag. Nå sier midtstopperen selv at han er klar til fredagens kamp mot Skottland.

  Maguire pådro seg en ankelskade 9. mai og har ikke spilt kamp siden.

  Tyrone Mings dannet stopperduoen med John Stones i 1-0-seieren over kroatene, men det kan bli endringer i Englands bakre firer når de møter Skottland på Wembley fredag kveld.

  – Jeg føler meg bra. Jeg er tilgjengelig og jeg ser fram til kampen. Jeg har hatt et par økter nå og føler at formen er intakt, så jeg er klar for å spille på fredag, sier Maguire foran kampen.

  Euro 2020 - England Training. Harry Maguire
  Foto: Carl Recine / Reuters
 • Peker på leger etter Maradona-død

  Én av de sju medisinske fagpersonene som er tiltalt etter at den argentinske fotballegenden Diego Armando Maradona døde, hevder legene har skylden.

  Onsdag forklarte sykepleier Dahiana Gisela Madrid seg i et rettsmøte om omstendighetene rundt dødsfallet, og hun pekte på at Maradona ble forsømt av sine leger.

  – De drepte Diego, sa hennes advokat Rodolfo Baque etter rettsmøtet.

  Maradona døde av hjertesvikt i november, få uker etter at han ble operert for en blodpropp i hjernen. Han ble 60 år gammel.

  Madrid er en av sju som etterforskes for drap etter at en ekspertgruppe konkluderte med at Maradonas dødsfall knyttes til manglende helsehjelp og at han ble overlatt til seg selv i en «lang og pinefull periode».

  Diego Maradona
  Foto: Alejandro Pagni / AFP
 • Spiller unngikk ryggmargsskade

  Russlands høyreback Mário Fernandes ble fraktet til sykehus etter å ha falt forkjært i EM-kampen mot Finland, men frykten for en ryggmargsskade ble avkreftet.

  Fernandes måtte tas av banen på båre etter en duell i den finske boksen midtveis i første omgang.

  Han hadde på seg nakkekrage da han ble fraktet av gressteppet.

  – Grundige undersøkelser viser at ryggsøylen ikke er skadet, meldte Russlands fotballforbund senere onsdag.

  Russia Finland Euro 2020 Soccer
  Foto: Evgenia Novozhenina / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal