NRK Meny

Tysk Bundesliga 2017/2018

 • Bayern München til cupfinale

  Thomas Müller (bildet) scoret tre av målene da Bayern München knuste Bayer Leverkusen 6-2 på bortebane i semifinalen i den tyske cupen tirsdag kveld.

  Germany Soccer Cup
  Foto: Martin Meissner / AP
 • Niko Kovac blir ny Bayern-trener

  Niko Kovac blir ny trener for Bayern München neste sesong, hevder både storavisen Bild og bladet Sport Bild torsdag. Den tyskfødte kroaten har de to siste årene vært trener for Eintracht Frankfurt, der han har betydelig suksess.

  BRAZIL-WORLDCUP/ Croatia's head coach Kovac listens to a question during a news conference in Recife
  Foto: BRIAN SNYDER / Reuters
 • Jarstein forlenger

  Landslagskeeper Rune Almenning Jarstein har forlenget kontrakten med Hertha Berlin. Den nye avtalen løper ifølge tyske aviser til sommeren 2021. – Her har jeg utviklet meg både som spiller og menneske, sier Jarstein til klubbens hjemmeside.

  Laster Instagram-innhold
 • Snart tilbake etter beinbrudd

  Manuel Neuer har vært ute av spill siden september, men vil trolig bli klar for spill før sesongen er over, mener Bayern München-trener Jupp Heynckes. – Hans skade er leget. Nå handler det om å øke intensiteten på treningene, sier han (NTB).

  Manuel Neuer
  Foto: DAMIEN MEYER / Afp
 • Bayerns sjette strake ligatittel

  Bayern München er ligameister for sjette år på rad. Det er rekord for Bundesliga. Med 4-1 over Augsburg har Bayern sikra gullet fem rundar før slutt.

  Sidan Jupp Heynckes (72) overtok som trenar i oktober, har Bayern vunne 18 av sine 21 ligakampar, og også vunne alle kampane i Europa.

Siste nytt

 • Start henter ny keeper

  Med Håkon Opdal ute til sommeren, hadde Start kun én seniorkeeper. Nå har klubben hentet tyske Jonas Deumeland, har de to.

  – Med situasjonen som oppstod med Håkon, måtte vi foreta oss noe, sier sportslig leder Tor-Kristian Karlsen.

  Tor-Kristian Karlsen
  Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
 • Felder tar over Østerrike

  Andreas Felder er mannen som skal få Østerrikes hopplandslag tilbake i verdenstoppen. Felder ble presentert av det østerrikske skiforbundet fredag.

  – Jeg er overrasket over at jeg fikk tilbudet, men ser fram til oppgaven, sier Felder.

 • Wenger ferdig i Arsenal

  Arsène Wenger (68) gir seg som manager i Arsenal. Det skriver klubben i en pressemelding. – Etter nøye vurdering og diskusjoner med klubben, føler jeg tiden er riktig for å gi seg etter sesongen, sier franskmannen, som har ledet laget i over 21 år.

  Arsene Wenger
  Foto: Adrian Dennis / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag