NRK Meny
Normal

Tutta trenger hvile

Thriller-avslutningen på LPGA-turneringen i Thailand kostet krefter.

Suzann Pettersen
Foto: ROBERT LABERGE / AFP

Nå står Suzann Pettersen over den neste turneringen i Japan for å lade batteriene.

Pettersen avgjorde turneringen med eagle på siste hull, etter å ha rotet vekk en solid ledelse på den siste runden. Det var hennes femte seier på LPGA-touren denne sesongen, og nå trenger hun hvile.

- Jeg har ikke vært hjemme på fem måneder. Jeg trenger å lade batteriene før sesongens siste to turneringer. Dessuten har jeg noen pokaler å pakke ut og litt post å gå gjennom. Jeg orker ikke mer golf på en stund, sier Pettersen til VG.

Hennes neste turnering blir i Alabama fra 8. november.

Siste nytt

 • Sjokktap for Liverpool

  Bunnlaget Swansea sørget for en aldri så liten sensasjon i Premier League da laget slo Liverpool 1-0 mandag. Alfie Mawson scoret målet for Swansea etter 40 minutters spill.

  Premier League - Swansea City vs Liverpool
  Foto: Matthew Childs / Reuters
 • Frankrike overlegne mot Serbia

  Frankrike var i perioder helt overlegne mot Serbia og vant til slutt 39-30 i EM-kampen i håndball mandag. Seieren gjør at franskmennene er så godt som sikret semifinaleplass før kampen mot Kroatia onsdag.

  Frankrike håndball-EM
  Foto: Darko Bandic / AP
 • FIFA vil bruke videodømming

  Det blir innført videodømming (VAR) under sommerens fotball-VM, bekrefter Det internasjonale fotballforbundet. Allerede under VM i 2014 ble det brukt mållinjeteknologi. Nå tar FIFA et steg videre. Den endelige beslutningen om å åpne for VAR tas 2. mars.

  Gianni Infantino
  Foto: Alexander Nemenov / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal