Tutta trenger hvile

Thriller-avslutningen på LPGA-turneringen i Thailand kostet krefter.

Suzann Pettersen
Foto: ROBERT LABERGE / AFP

Nå står Suzann Pettersen over den neste turneringen i Japan for å lade batteriene.

Pettersen avgjorde turneringen med eagle på siste hull, etter å ha rotet vekk en solid ledelse på den siste runden. Det var hennes femte seier på LPGA-touren denne sesongen, og nå trenger hun hvile.

- Jeg har ikke vært hjemme på fem måneder. Jeg trenger å lade batteriene før sesongens siste to turneringer. Dessuten har jeg noen pokaler å pakke ut og litt post å gå gjennom. Jeg orker ikke mer golf på en stund, sier Pettersen til VG.

Hennes neste turnering blir i Alabama fra 8. november.

Siste nytt

 • Elverum og Halden i NM-finalen

  Elverum er klar for NM-finalen i håndball for menn etter 37-26 over Bækkelaget i onsdagens semifinale. Lukas Sandell ble mestscorende for Elverum med sju fulltreffere. Halden blir motstander i finalen i Oslo Spektrum 29. desember.

  apelgren
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
 • Dropper omstridt aldersgrense

  Linda Hofstad Helleland er innstilt som kandidat for å bli WADA-president, men har fått mye motgang allerede før valget. Den 5. november kom det et forslag fra den Afrikanske unionen om at en president må være 45 år, og ha mastergrad, noe Helleland ikke oppfyller. Mange tolket dette som et forsøk på å holde Helleland utenfor diskusjonen om å kunne bli president.

  Dopingjournalist i ARD, Nick Butler, forteller i kveld på Twitter at det forslaget ikke vil bli inkludert som et krav og at det blir avfeid som et tåpelig forslag.

  Laster Twitter-innhold
 • Sagosen vant «norsk duell»

  Sander Sagosen scoret tre mål da Paris Saint-Germain vant 27-20 borte mot Flensburg-Handewitt i mesterliga-gruppespillet i håndball. Gøran Søgard Johannessen, Magnus Jøndal og Torbjørn Bergerud var alle i aksjon for tyske Flensburg.

  Sander Sagosen
  Foto: Patrik Stollarz / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal