Tromsø med overbevisende seier

Tromsø rundspilte Sandnes Ulf etter alle kunstens regler og vant til slutt hele 5–0. Kristoffer Hoven punkterte kampen da Sogndal slo Geir Frigårds HamKam 4–2.

Dermed fortsatte den fantastiske åpningen på sesongen for Tromsø, som topper tabellen seks poeng foran Ranheim.

På motsatt ende av tabellen ligger HamKam med to poeng.

6NsNR2mbGeY
Foto: Rune Stoltz Bertinussen

Siste nytt

 • Pallen glapp for Granerud – Geiger suveren

  Halvor Egner Granerud reiste til tyske Titisee-Neustadt med et redusert norsk landslag, og det ble tidlig klart at det var han som måtte forsvare Norges ære under lørdagens hopprenn.

  Etter en svak første omgang, hvor Granerud kun var på 11. plass, gjorde han det langt bedre i andre omgang og hoppet seg til slutt opp hele syv plasser.

  Pallen glapp imidlertid, og han måtte til slutt nøye seg med den sure fjerdeplassen, 15,5 poeng bak vinneren Karl Geiger.

  Geiger klinket til med 141 meter i finaleomgangen, og vant til slutt med 5,5 poeng foran slovenske Anze Lanisek. Markus Eisenbichler ble tredjemann.

  Robin Pedersen ble nummer 28, mens Joacim Ødegård Bjøreng og Sondre Ringen ikke tok seg videre til andre omgang.

  Hoppuka 2021-2022
  Foto: Geir Olsen / NTB
 • Rashford sikret United-seier på overtid

  Det så lenge ut til å gå mot 0-0 i et sjansefattig Premier League-oppgjør mellom Manchester United og West Ham lørdag, men på overtid sikret Marcus Rashford seieren til hjemmelaget i kampens siste minutt da han satte inn 1-0. Scoringen kom etter et innlegg fra Edson Cavani.

  Seieren var svært viktig for de rødkledde som tok sin andre strake trepoenger. Med seieren er United oppe i 38 poeng og en foreløpig 4.-plass i Premier League. West Ham er nå på plassen under.

  Cristiano Ronaldo var usikker foran oppgjøret, men var med i startoppstillingen lørdag. Han var imidlertid anonym i kampen og kom ikke til de aller største farlighetene.

  I neste kamp skal United møte Burnley borte. West Ham skal opp mot Watford på hjemmebane.

  Champions League - Group F - Atalanta v Manchester United
  Foto: Alberto Lingria / Reuters
 • Oliver Solberg kjørte av veien

  Oliver Solberg måtte av veien og tapte stort i Rally Monte-Carlo på lørdagens annen fartsprøve. Han unngikk alvorlige skader på bil og kropp.

  Farten var ikke så høy, men bilen sto godt utenfor veien etter å ha stoppet i et tre, melder WRC.

  Solberg lå på tiendeplassen før uhellet var ute. Med hjelp fra tilskuere fikk han bilen på veien igjen, og han tok seg videre på den neste prøven og inn til depotstoppet, men hadde tapt stort.

  – Nedfor, men ikke ute. Vi kjørte av veien på SS10, men takket være fansen fikk vi bilen på veien igjen. Tapte rundt 30 minutter, skrev Solberg på Twitter.

  Etter at 13 fartsprøver er unnagjort, er franske Sebastien Ogier som er i ledelsen. Han har fått opp en ledelse på 21,1 sekunder på sin landsmann og rallyveteran Sebastien Loeb. Iren Craig Breen holder tredjeplassen, men er distansert med 1.26 minutter.

  Andreas Mikkelsen som er eneste nordmannen på plass, holder sjuendeplassen totalt, men han leder WRC2-klassen.

  Oliver Solberg kjører på svensk lisens, og med sitt svære tidstap på den 10. prøven er han på 29.-plass med 40.57 minutter opp til lederen. (NTB)

  Oliver Solberg Rally Sweden
  Foto: Micke Fransson/TT / NTB8BIM8BIM

Sendeplan

Kl. Program Kanal