Travhest spiddet til døde

Travhesten Hovhaaga løp løpsk og spiddet seg selv til døde på en bomport på Jarlsberg Travbane fredag kveld, melder VG. Bommen ble presset inn i brysthulen på hesten, og den døde etter kort tid.

Siste nytt

 • Alle norske kvalifisert

  Alle dei seks norske hopparane tok seg vidare til finaleomgangen på søndag i Klingenthal. Daniel André Tande som skada seg i ankelen, etter at han fekk ein løpsk ski i seg på under trening leverte ei svak kvalifisering og enda på ein 44.-plass. Robert Johansson var best av dei norske med ein 5.-plass etter eit hopp på 133,5 meter. Stefan Kraft vann kvalifiseringa.

  Daniel Andre Tande
  Foto: Terje Pedersen / NTB scan
 • Thingnes Bø overlegen i skisporet

  I motsetning til de norske skiskytterkvinnene som har slitt med å vinne i Hochfilzen, er de norske herrene vant til å vinne i den østerrikske landsbyen. Og hvorfor skal man bryte det som er en meget god tradisjon? På dagens sprint var det få som kunne måle seg med Johannes Thingnes Bø. Selv med ett bomskudd og en ekstra strafferunde gikk nordmannen raskest av samtlige i skisporet. Han kunne derfor slippe jubelen løs for sin 40. verdenscupseier. Thingnes Bø vinner 7,8 sekunder foran franske Simon Destieux og 14,6 sekunder foran russiske Alexandr Loginov. Tarjei Bø blir nest beste nordmann på en sjetteplass.

  De øvrige norske utøverne plasserte seg slik: Johannes Dale 12, Erlend Bjøntegård 15, Vetle Sjåstad Christiansen 22, Aleksander Fjeld Andersen 33. Dermed får samtllige stille til start på morgendagens fellesstart.

  Skiskytting, herrenes stafett 4x7,5
  Foto: Fredrik Sandberg/tt Nyhetsbyrån / NTB scanpix
 • 2. plass på Landmark Tandrevold

  Med fullt hus på både liggende og stående på dagens sprint i Østerrike tok Ingrid Landmark Tandrevold en knallsterk 2. plass. Hun gikk inn 5.9 sekunder bak dagens vinner Dorothea Wierer.
  – Kjempefornøyd med skytingen. Jeg prøvde å ta Wierer, men sprakk litt på slutten, sier Landmark Tandrevold etter rennet.

  Marte Olsbu Røiseland gikk inn til syvendeplass og Tiril Eckhoff til åttende.

  ingrid tandrevold
  Foto: Geir Olsen / Geir Olsen

Sendeplan

Kl. Program Kanal