Travsport

Oppsummert

17.00: Oslo Grand Prix

 • Travhest falt død om på Bjerke

  Favoritten Thai Bakery falt død om i banen underveis i onsdagens V76-spill på Bjerkebanen, melder NTB. Totalt kjørte varmblodshesten inn over en halv million kroner i karrieren. Det hele var svært dramatisk, men kuskeprofilen Magnus Teien Gundersen kom uskadd fra den skumle episoden.

 • Prinsessen fikk travlisens

  Prinsesse Märtha Louise, med den fem år gamle hingsten Kick Off Classic, besto med glans torsdagens prøveløp på Bjerke. Dermed fikk hun den midlertidige lisensen hun trengte for å være travkusk.

  – Jeg var veldig nervøs før jeg begynte opplæringen , men etter hvert forsvant nervene. Dette var veldig morsomt, og jeg gleder meg til å kjøre et ekte travløp, sa prinsesse Märtha Louise til Equus Media.

  Prinsesse Märtha tar eksamen i travløp.
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
 • Lett for Lionel i trav-NM

  Lionel tok en lett seier i NM for varmblodshester på Biri. Sammen med kusk Gøran Antonsen forsvarte storfavoritten fjorårstriumfen.

  Seieren, som var verdt 250.000 kroner, var Lionels 23. på 67 starter. Totalt har hingsten travet inn nesten 13,4 mill kr.

  Lionel, travhest
  Foto: Eirik Stenhaug, Stenhaug Eirik / NTB scanpix
 • 566 tapte løp – så kom seieren

  67 år gamle Roald Hamre gjorde lørdag noe han aldri hadde gjort før. Han kusket en hest inn til seier i et V75-løp.

  Etter 566 kjørte løp skapte pensjonisten fra Hordaland historie. Hesten som sørget for suksess var hoppa Bellatrix, favoritt i løpet og Roald Hamres øyensten.

  Roald Hamre vinner på Forus
  Foto: Morten Skifjeld / Hesteguiden.com / NTB scanpix
 • Sliten Lionel dropper storløp

  Lionel og kusk Gøran Antonsen kommer ikke til start i Oslo Grand Prix. Årsaken er at hesten er sliten. Lionel ble nummer fem i Elitloppet forrige søndag.

  Kusk Noralf P. Brækken og Evil Enok M.E tar Lionels plass i løpet, som går søndag 10. juni.

  Lionel og Gøran Antonsen vinner NM på ny norsk rekord: 1.
  Foto: Eirik Stenhaug / NTB scanpix
B.B.S. Sugarlight

Siste nytt

 • Engelsk kvinnefotball får millioner

  Den engelske banken Barclays spytter inn 110 millioner kroner over tre år og blir navnesponsor for den engelske toppserien i fotball for kvinner. Dermed får ligaen, der Maren Mjelde og Maria Thorisdottir er store profiler i Chelsea, et solid økonomisk løft i årene som kommer.

  Mjelde Thorisdottir
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix
 • Vindproblemer for telemarkskjørere

  Kraftig vind på Rjukan gjør at den klassiske konkurransen i VM foreløpig er utsatt til klokken 15. Det er også varslet at det kan bli aktuelt med ytterligere utsettelser. Det skal etter planen kjøres klassisk telemarkkjøring for både kvinner og menn.

  VM i Telemark
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Inter-supportere dømt til fengsel

  Seks Inter Milan-supportere er dømt til fengselsstraff etter voldelige sammenstøt med Napoli-tilhengere i desember 2018. Flere Napoli-supportere ble skadet og en 35 år gammel mann mistet livet. Inter-supporterne fikk dommer på 22 til 44 måneder.

  Napoli-supporter drept etter sammenstøt
  Foto: Daniele Mascolo / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal