• 13.00: Vålerenga - Arna-Bjørnar
  • Serieavslutning i Toppserien. Tre lag kan ta seriegull.
  • Kommentatorer: Christian Nilssen og Carl-Erik Torp
  • Ny Avaldsnes-spiller til Vålerenga

Ylinn Tennebø slår følge med Elise Thorsnes fra Avaldsnes til serie- og cupmester Vålerenga.

– Jeg er stolt over å kunne bli en del av Vålerenga og veldig glad for å kunne få denne muligheten, sier Tennebø til fotballklubbens nettsted.

Midtbanespilleren, som fyller 21 i januar, fikk 33 kamper for Avaldsnes. Hun har tidligere spilt for Tornado Måløy og Kaupanger.

For to uker siden signerte Elise Thorsnes for blåtrøyene.

r8fTcv54uUY
  • Stjernespiller ferdig i Vålerenga

Ajara Njoya, toppscorer i årets Toppserie, melder selv at hun er ferdig i Vålerenga. Det skriver hun på sin egen Instagram-konto.

Som toppscorer var hun naturligvis en viktig del da Vålerenga vant både Toppserien og cupen tidligere i år.

Njoya endte opp med ti scoringer på 18 kamper i Toppserien denne sesongen.

– I dag forlater jeg Vålerenga med et hjerte full av sorg, fordi jeg forlater en familie. Men jeg har også masse glede i hjertet fordi jeg gjennomførte oppdraget, skriver Njoya.

Hun skriver ikke noe om hvor hun drar videre.

NM-fotball, cupfinale kvinner 2020: LSK kvinner - Vålerenga
  • Forlater Avaldsnes

Elise Thorsnes er ferdig i Avaldsnes, og skal spille for serie- og cupmester Vålerenga neste sesong, skriver VG. Vålerenga blir den sjette klubben i Toppserien hun spiller for. Hun har også spilt for to utenlandske klubber.

Elise Thorsnes
  • Toppscorer forlater Rosenborg

Marit Clausen har spilt sin siste kamp for Rosenborg.

Det opplyser klubben i en pressemelding tirsdag.

Ifølge Clausens agent Sam Karami ligger det flere konkrete tilbud på bordet. En avgjørelse ventes i løpet av uka.

– Marit har tilbud fra Frankrike, Spania, England, Sverige og andre norske klubber. Men vi har altså ikke bestemt oss ennå. Det skal være riktig, det vi gjør nå, og vi har ikke noe hastverk med å bestemme oss, sier han til Adresseavisen.

24-åringen scoret ni mål for Rosenborg i år. Trønderne tok sølv like bak Vålerenga i Toppserien.

Marit Clausen
Catherine Bott setter dagens fjerde mål for vertene! Hun mottar ballen midt inne på Arna-Bjørnars halvdel og setter fart fremover. Hun fyrer av fra 16-meteren og ballen inn nede i venstre hjørne. Litt passivt forsvar fra gjestene.
Bjelde får et langt touch i egen 16-meter og mister ballen til Ajara. Celine Bizet Ildhusøy plukker opp returen og setter ballen i venstre hjørne. Reprisen viser imidlertid at målet skulle vært avvinket for offside.
Ingibjörg Sigurdardóttir får stå helt alene på corner og kan bare kontrollere headingen i mål.
Vålerengas Sherida Spitse scorer fra 25 meter og Vålerenga går opp i ledelsen mot Arna-Bjørnar.
Julie Hoff Klæboe blir matchvinner for Kolbotn mot Lyn

• Højlund punkterte kampen – reddet Manchester United

Danske Rasmus Højlund avgjorde for Manchester United da han satte 4–2 mot Sheffield United etter fremspill av Bruno Fernandes.

Portugiseren ble kampens store spiller for de rødkledde vertene.

Han utlignet til 2-2 fra straffemerket etter en time, og 20 minutter senere knallet han inn 3–2 fra distanse.

Før hvilen sto Fernandes også for frisparket som et par trekk senere ga Manchester Uniteds første utligning.

Hjemmelaget dominerte banespillet tungt og kom til flere store sjanser, men gikk likevel til pause på 1-1.

En fæl feilpasning fra vertenes keeper André Onana ga Jayden Bogle muligheten til å snappe ballen, gå på løp og score fra skrått hold.

Ledelsen varte ikke lenge. Sju minutter senere stusset Harry Maguire inn utligningen.

Tidlig i 2.-omgangen ble Old Trafford-publikummet rystet igjen. Ben Brereton Diaz sørget for at det sto 1-2 på lystavla etter fine Sheffield United-kombinasjoner.

Manchester United tok seg opp til 6.-plassen med onsdagens seier. Klubben har kun vunnet to av sine åtte siste kamper i Premier League.

Helst sist ligger Sheffield United med sine 16 poeng fra 34 kamper. Dert er ti poeng opp til riktig side av nedrykksstreken. (NTB/NRK)

Britain Soccer Premier League
  • Skaslien og Nedregotten videre i curling-VM

Det norske ekteparet Kristin Skaslien og Magnus Nedregotten vant sin sjette kamp på rad da Sveits ble slått 6-5 den blandede parturneringen i curling-VM.

Tidligere onsdag slo de Italia 7-4. Dermed topper duoen gruppe A sammen med Sveits og er klar for utslagsrundene allerede før siste kamp i grunnspillet.

Torsdag venter Spania, som ligger sist i gruppe A.

Det gjelder å komme seg blant de tre beste i gruppen. Vinneren går direkte til semifinalen, mens to de to neste skal ut i utslagsrunde mot toer- og treerlagene fra gruppe B.

Skaslien og Nedregotten spiller sitt første mesterskap sammen siden de tok sølv i Beijing-OL i 2022. (NTB)

Nedregotten og Skaslien
  • Kolstad tok første stikk i semifinalen mot Drammen

Kolstad gikk hardt ut på vei mot 32-26-seier over Drammen i lagenes første semifinalekamp i håndballsluttspillet.

Seriemesteren ledet med fem mål i egen hall før DHK noterte sitt første. Bortsett fra en kort periode tidlig i 2.-omgangen ble duellen aldri spennende og Kolstad vant med seks mål.

Semifinalen spilles i best av tre oppgjør. Kolstad kan avgjøre serien med borteseier mandag.

Den andre semifinalen er mellom Elverum og ØIF Arendal.

Kolstad er regjerende sluttspillmester. Inntil fjorårets finaletap hadde Elverum vunnet turneringen ni ganger på rad. (NTB)

REMA1000-ligaen: Kolstad-Elverum 29–28.