NRK Meny

Toppserien 2017

Oppsummert

 • NÅ: Vålerenga – Kolbotn.
 • LSK er seriemester

  LSK Kvinner har tatt seriegullet i toppserien for kvinner, tre serierunder før slutt. Det ble klart i dag, etter at de vant 3-1 mot Kolbotn. Senere i ettermiddag skal Avaldsnes kjempe om sølvet, i kampen mot Stabæk.

 • Skal vise Toppserien

  Norges Fotballforbund har fått på plass en avtale som gjør at Amedias avsier skal vise alle kamper i Toppserien direkte de fem neste sesongen, melder NFF i en pressemelding. I tillegg til kampene på nett, vil NRK vise flere oppgjør på TV.

  NM kvinner semifinale Vålerenga - LSK Kvinner
  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
 • Målløst for Sandviken

  Det ble 0-0 mellom Trondheims Ørn og Sandviken i Trondheim i dag. Dermed har Sandviken fremdeles sju poeng ned til nedrykksplass med tre kamper igjen av sesongen.

 • Medkilas første siger

  Anja Rasmussens mål eit kvarter før slutt gav Medkila 1-0 over Røa i toppserien for kvinner. Det er Medkilas første siger for sesongen.

  Medkila ligg likevel sist, men har berre tre poeng til Grand Bodø på kvalikplass og Kolbotn på den trygge 10.-plassen.

 • Stabæk-seier mot Sandviken

  Melissa Bjånesøy ble matchvinner da Stabæk slo Sandviken 2-1 i toppserien for kvinner tirsdag. Med seieren trygget Stabæk tredjeplassen på tabellen, 13 poeng bak LSK Kvinner.

Avaldsnes - LSK: 0 - 1

Siste nytt

 • Sørloth storspilte i dansk toppkamp

  Alexander Sørloth scoret ett og hadde tre målgivende da Midtjylland slo Horsens 4-2 og tok over tabelltoppen i Danmark. Sørloth er nå på delt tredjeplass på toppscorerlisten i den danske eliteserien med åtte mål.

  Alexander Sørloth
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
 • Heintz forlenget med Sarpsborg

  19-åringen Tobias Heintz skrev fredag under en ny fireårskontrakt med Sarpsborg 08. Unggutten fra Moss har hatt en god sesong og scoret tre mål for Sarpsborg 08. Den nye avtalen varer til sommeren 2019, melder klubben i en pressemelding.

  Eliteserien fotball 2017: Sarpsborg - Lillestrøm.
  Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
 • Islands fotballkvinner slo Tyskland

  Det er ikke bare mennene som kan sørge for fotballsensasjon på Island. Fredag tok kvinnene en svært sterk 3-2-seier borte mot Tyskland. Dermed tok Island sin andre seier i VM-kvalifiseringen.

  Germany Soccer Women WCup Iceland
  Foto: Thomas Frey / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 Eliteserien fotball: Aalesund - Kristiansund