NRK Meny

Tilbyr Schweinsteiger sangtimer

Bastian Schweinsteiger kom med en unnskyldning etter at en video av han som synger at Borussia Dortmund er en gjeng horesønner ble offentliggjort for publikum. Nå har klubben kommet med et svar til midtbanespilleren:

«Kjære Bastian Schweinsteiger. Det er helt normalt å drikke litt hveteløl og slippe ut følelser etter å ha vunnet et VM-gull. Vi har alltid tenkt på deg som en rettferdig idrettsmann, og aksepterer selvsagt unnskyldningen din. Vi ønsker deg en fortsatt fin ferie i Kroatia. PS: Hvis du noen gange trenger sangtimer, bare si ifra. Vi hjelper gjerne til!»

bastian
Foto: ROBERT MICHAEL / Afp

Siste nytt

 • Iuel står over 400 meter hekk i NM

  Det skriver Norges Friidrettsforbund i en pressemelding. Iuel har pådratt seg en rift i en hinne under foten, og siden skaden er i landingsfoten på hekk har hun blitt rådet til å ikke løpe 400 meter hekk. Hun håper likevel å kunne løpe 400 meter flatt i NM.

  Friidretts-EM: Amalie Iuel løper semifinale på 400 meter hekk
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Eiking vurderer å bryte Arctic Race

  Odd Christian Eiking fikk en smertefull åpning på Arctic Race. Nå spøker det for fortsettelsen i rittet. – Jeg hadde fryktelig vondt i sittesårene, sier Eiking til TV 2. Det er uklart om Eiking, som har slitt med sittesår i hele sommer, stiller til start på fredagens 2. etappe.

  Eiking
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
 • Nordstad Moen ute i åtte uker

  Sondre Nordstad Moen har fått en stressreaksjon i høyre lårbein, og er vil ikke kunne løpe på åtte uker, skriver Norges Friidrettsforbund i ei pressemelding. Nordstad Moen måtte bryte maratonløpet under EM i Berlin på grunn av skaden.

  Friidrett, Diamond League, Bislett Games 2018, Bislett Stadion
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Europaligaen: Rosenborg - Cork
NM-veka: NM-kveld