Hopp til innhold

Tiger Woods våken etter operasjon: Takker for støtten

Golfstjerna Tiger Woods (45) var involvert i en bilulykke i Los Angeles tirsdag morgen. Nye opplysninger forteller at operasjonen var vellykket.

ULYKKE: Her er bilen som Tiger Woods krasjet med. Golfprofilen er sendt til sykehus med skader i beina.

Woods ble fraktet til sykehus som følge av skadene han pådro seg og måtte operere. Ulykken skjedde tirsdag morgen klokken 07.12 lokal tid. Han var alene i bilen.

Nye beskjeder forteller nå at operasjonen var vellykket. 45-åringen skal ha fått brudd og skader i høyre ben og høyre ankel.

Takker sykehuset

– Han er for øyeblikket våken, mottakelig og restituerer på eget sykehusrom, blir det skrevet i oppdateringa publisert på Woods Twitter-kanal.

Der takker Woods legene på Harbor-UCLA, politiet i Los Angeles og brannvesenet.

– Deres støtte og assistanse har vært fremragende.

Tiger Woods

SKADD: Tiger Woods opereres etter dramatisk bilulykke.

Foto: Jeff Gross / AFP

Anish Mahajan var legen som opererte Woods. Han forteller at golfspilleren har pådratt seg betydelige skader, men at disse nå skal være under kontroll.

– Mr. Woods fikk betydelige ortopediske skader i høyre underekstremitet, sier Mahajan blant annet.

Det virker å ha vært en operasjon som tok for seg flere åpne brudd og skader i høyre ben, og mindre skader i ankel og fot. Disse skadene skal ha blitt stabilisert med pinner og skruer. I tillegg er en stang blitt plassert på leggbeinet.

– Traumatiske skader i muskelen og det myke vevet i beinet krevde kirurgisk frigjøring av musklene for å avlaste trykket en hevelse har skapt, sier han videre.

Nå ber golfstjerna om privatliv.

– Det er ingen flere oppdateringer på dette tidspunktet. Tusen takk for deres gode ønsker og privatliv for ham og hans familie, avslutter oppdateringa.

Laster Twitter-innhold

Lokale beskriver ulykkesstedet som farlig

Sheriff i Los Angeles County Alex Villanueva sier, ifølge Los Angeles Times at golfstjernen er heldig som er i live.

Politiet opplyste på en pressekonferanse sent tirsdag kveld at golfstjerna brukte bilbelte og at det trolig har bidratt til å redde livet hans.

Ifølge CNN skal bilen til Woods ha gått «relativt raskere enn normalt». Sheriffen sier at de ikke har sett bremsespor eller andre tegn på ulykkesstedet.

Folk som bor i området der Woods mistet kontrollen over bilen beskriver det som en farlig vei hvor det skjer ulykker ofte, skriver LA Times.

Bakken skal være bratt, og det er lett å miste kontrollen over farten nedover, ifølge beboere.

– Det er mye trafikk her. Det skjer ulykker hele tiden. Jeg tenker det nesten er en farlig del av veien, sier innbygger Laureen Swing til avisen.

Golferen var den eneste personen i bilen. Ingen andre biler skal ha vært involvert i ulykken.

Kjøretøyet har pådratt seg store skader, skriver politiet. Bilder viser også at bilen har rullet over.

Også PGA har kommet med en uttalelse etter ulykken.

Ikke noe rus innblandet

Laster Twitter-innhold

Den tidligere amerikanske presidenten Donald Trump, som er en golfentusiast, har kommet med støtte til Woods gjennom sin rådgiver.

– God bedring, Tiger. Du er en ekte vinner, uttaler Trump.

Woods var på oppdrag for nettstedet Golfdigest, men han hadde ikke møtt opp til dag to av deres planlagte fotoseanse.

Laster Twitter-innhold

Golfprofilen har en forhistorie med kjøring i påvirket tilstand, men en kilde i politiet sier til TMZ at det ikke skal være noe alkohol innblandet i ulykken.

Til samme nettsted sies det at Woods skal ha vært ved bevissthet da han ble lagt inn i ambulansen, og CBS melder at 45-åringen ikke skal være livstruende skadet.

Operert før jul

I 2009 krasjet han bilen sin utenfor sitt hjem. Det viste seg senere at bakgrunnen den gang var en voldsom krangel med hans daværende kone, som hadde avdekket hans utroskap. Det utviklet seg til en skandale som nær gjorde slutt på karrieren hans.

Woods var i Los Angeles i forbindelse med helgens golfturnering i Pacific Palisades. Han uttalte så sent som mandag at hans vedvarende ryggplager kan sette ham utenfor US Masters i april.

Woods ble operert rett før jul og er fortsatt ikke tilbake i trening. Det var hans femte ryggoperasjon.

Woods har i mange år vært totaldominerende i golfen. Han har vunnet 15 majorturneringer i karrieren sin. Han har 82 seire i PGA-touren.

Politiet med pressekonferanse om Tiger Woods-ulykken

Politiet med pressekonferanse om ulykken.

Siste nytt

  • Leicester rykket opp igjen til Premier League

    Leeds tapte hele 0-4 borte mot Queens Park Rangers fredag kveld. Dermed ser det ut til at et direkte opprykk glipper for den tradisjonsrike klubben, mens Leicester kan feire retur til Premier League neste sesong.

    Etter fredagens kamp har Leeds fire poeng opp til Leicester, men kun én kamp igjen å spille. Leicester har på sin side to kamper igjen å spille.

    For Leeds' del jakter Ipswich Town like bak. De er ett poeng bak Leeds, men har spilt to kamper mindre. Dermed vil fem poeng på de siste tre kampene sikre et opprykk for Ipswich.

    For Leicester ble oppholdet på nest øverste nivå i engelsk fotball kortvarig. Klubben som vant Premier League i 2016, rykket ned fra Premier League i fjor.

    Seieren til Queens Park Rangers gjør at de har sikret plassen på nest øverste nivå.

    Leicester
    Foto: AP
  • Medier: Liverpool og Feyenoord enige om Slot-overgang

    Arne Slot blir etter alt å dømme arvtakeren til Jürgen Klopp som Liverpool-manager. Ifølge flere medier har Feyenoord gått med på å slippe ham.

    Det skjer etter at Slot torsdag bekreftet at han ønsket seg til Liverpool.

    – Jeg vil gjerne til Liverpool. Nå venter jeg på å se om klubbene kommer til enighet. Jeg er veldig trygg på det, sa Slot til ESPN.

    Nå melder flere medier, blant dem The Athletic, at klubbene har kommet fram til en kompensasjon for nederlenderens tjenester. Også nederlandske medier hevder at Slot nærmer seg Liverpool-jobben.

    Liverpool har vært på managerjakt siden Klopp i vinter varslet at han kom til å gi seg ved sesongslutt. Tyskeren hadde egentlig to år igjen av kontrakten.

    I Nederland er 45-årige Slot kjent for å stå for en offensiv og energisk spillestil. Han ledet i fjor Feyenoord til serietittelen og fulgte i år opp med å vinne cupen.

    Slot tok for to år siden Rotterdam-laget til finalen i Serieligaen. Han leverte også sterke resultater som AZ Alkmaar-trener. (NTB)

    Arne Slot
    Foto: AFP
  • Stortalent herjet da Norge vant i VM-test

    Treningskampen mellom Norge og Danmark i Asker endte 4-3 fredag kveld etter spilleforlengelse.

    18 år gamle Michael Brandsegg-Nygård er blant verdens mest ettertraktede talenter og han viste hvorfor fredagens kamp.

    Brandsegg-Nygård ble kreditert alle Norges tre mål i ordinær tid.

    – Jeg vet ikke. To i hvert fall, sa Brandsegg-Nygård til TV 2 i pausen mellom andre og tredje periode.

    – Den gikk på skøyta mi, men så jeg ikke hva som skjedde etter. Jeg tror Petter (Vesterheim) slo den inn, sa Brandsegg-Nygård videre - noe også TV 2s kommentatorer konkluderte med.

    Norge ledet 3-1 etter den andre perioden, men Danmark kom tilbake i den tredje perioden og fikk utlignet til 3-3. Dermed ble det spilleforlengelse i Asker.

    Der var igjen Brandsegg-Nygård sentral og scoret Norges vinnermål i spilleforlengelsen.

    Norge og Danmark møtes til ny treningskamp lørdag. Deretter skal Norge spille to treningskamper borte mot Latvia neste uke, før VM starter 9. mai.

    Michael Brandsegg-Nygård
    Foto: NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal