Hopp til innhold

Tiger slått i egen turnering

KJ Choi fra Sør-Korea vant helgens PGA-turnering i golf med tre slag.

Tiger Woods og K.J. Choi
Foto: SCOTT HALLERAN / AFP

Tiger Woods var turneringsvert for PGA National-turneringen som ble arrangert for første gang, men greide ikke selv å blande seg i seierskampen.

- Frustrerende

Den nybakte faren endte på delt 6.-plass.

- Jeg vant ikke, så slik sett var det frustrerende. Men turneringen har vært en større suksess enn noen kunne forestilt seg, sa Woods.

37.000 tilskuere fulgte sisterunden, og mange av dem takket verdenseneren for å ha fått PGA-touren tilbake til hovedstadsområdet. 37-årige Choi var i trøbbel da han fikk bogey på 10., 11. og 13. hull, og plutselig var han ett slag bak Steve Stricker.

Spesialist

Men en birdie fra Choi og tre bogeys fra amerikaneren betydde klar sørkoreansk seier. Choi er blitt spesialist på å vinne store spilleres turneringer. Forrige måned vant han Memorial-turneringen som har Jack Nicklaus som turneringsvert.

Da som nå fikk han 6 millioner kroner i førstepremie. Stuart Appleby startet søndagen med to slags ledelse, men en 76-runde sendte ham ned til delt tredjeplass.

Siste nytt

 • Wolfsburg blir Arsenals motstander i CL-semifinalen

  Wolfsburg er semifinaleklar i kvinnenes mesterliga i fotball etter 1-1 hjemme mot Paris Saint-Germain. I neste dobbeltkamp venter Arsenal.

  Tyskerne vant det første oppgjøret i Frankrikes hovedstad og gikk videre med 2-1 sammenlagt. Resultatet kunne vært enda bedre for Wolfsburg, men tross enorme sjanser ble det bare med Alexandra Popps ene scoring i returmøtet. (NTB)

  vcOF0kVW2VU
  Foto: Martin Meissner / AP
 • Island sparket landslagssjefen

  Arnar Vidarsson er ferdig som trener for Islands herrelandslag i fotball. Han mistet jobben få dager etter at Liechtenstein ble slått 7-0.

  Seieren i EM-kvalifiseringen var ikke nok til å overbevise forbundsstyret. Island startet mesterskapsjakten med å tape 0-3 borte mot Bosnia-Hercegovina.

  – Dette er selvsagt en vanskelig avgjørelse, men vi mener det er riktig og nødvendig. Arnar har gjort mange gode ting, og han fortjener ros for jobben han har gjort under ofte vanskelige forhold. Nå starter vi arbeidet med å finne en erstatter, sier Islands fotballpresident Vanda Sigurgeirsdottir i en uttalelse.

  Vidarsson tok over som landslagssjef etter Erik Hamrén i desember 2020. (NTB)

  iCmzfHoJs7Y
  Foto: Gian Ehrenzeller / AP
 • Riiber avsluttet sesongen perfekt

  Jarl Magnus Riiber fikk ingen konkurranse på vei inn til nok et NM-gull i kombinert. Han gikk ut på 5-kilometeren med en kjempeluke.

  Tittelkampen på Tolga var aldri spennende. Til det hadde Riiber et for godt forsprang på 1.28 minutter fra start.

  Oslo-mannen holdt også bra fart i løypene og kunne smile for nok en utklassingsseier. Onsdag vant han klart 10-kilometeren.

  Espen Andersen var nærmest Riiber før langrennet. Han ga det er ærlig forsøk i sølvjakten, men greide ikke å holde tritt da Jens Lurås Oftebro rykket mot slutten. (NTB)

  Riiber
  Foto: Terje Bendiksby / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Nektet å prate om Haaland - så skjedde dette 01:00
Neste