NRK Meny
Normal

Tiger slått i egen turnering

KJ Choi fra Sør-Korea vant helgens PGA-turnering i golf med tre slag.

Tiger Woods og K.J. Choi
Foto: SCOTT HALLERAN / AFP

Tiger Woods var turneringsvert for PGA National-turneringen som ble arrangert for første gang, men greide ikke selv å blande seg i seierskampen.

- Frustrerende

Den nybakte faren endte på delt 6.-plass.

- Jeg vant ikke, så slik sett var det frustrerende. Men turneringen har vært en større suksess enn noen kunne forestilt seg, sa Woods.

37.000 tilskuere fulgte sisterunden, og mange av dem takket verdenseneren for å ha fått PGA-touren tilbake til hovedstadsområdet. 37-årige Choi var i trøbbel da han fikk bogey på 10., 11. og 13. hull, og plutselig var han ett slag bak Steve Stricker.

Spesialist

Men en birdie fra Choi og tre bogeys fra amerikaneren betydde klar sørkoreansk seier. Choi er blitt spesialist på å vinne store spilleres turneringer. Forrige måned vant han Memorial-turneringen som har Jack Nicklaus som turneringsvert.

Da som nå fikk han 6 millioner kroner i førstepremie. Stuart Appleby startet søndagen med to slags ledelse, men en 76-runde sendte ham ned til delt tredjeplass.

Siste nytt

 • Uforandret lag for Norge

  Norge stiller med de samme fire hopperne som forrige helg i morgendagens lagkonkurranse. Det til tross for at Anders Fannemel bommet totalt i kveldens renn. De fire som skal hoppe for Norge er da Tande, Forfang, Fannemel og Johansson.

  lag
  Foto: Janek Skarzynski / AFP
 • Forfang nummer to i kvalifiseringen

  Johann Andre Forfang ble nr 2 i hoppkvalifiseringen i Ruka. Han ledet lenge med et hopp på 138,5 meter, men Stefan Kraft overgikk alle med sitt monsterhopp på 144 meter. Av de norske var det bare Anders Fannemel som ikke klarte å kvalifisere seg.

  Forfang
  Foto: Janek Skarzynski / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
V-cup hopp: Kvalifisering