NRK Meny
Normal

Thoresen vil spille mer

Patrick Thoresen er misfornøyd med at han får altfor lite spilletid for Edmonton Oliers.

Patrick Thoresen
Foto: Jeff McIntosh / AP

Thoresen står foran sin annen sesong for den tradisjonsrike NHL-klubben, men har kun fått spille i to av fem kamper så langt.

- Mindre enn forventet

Også tirsdagens kamp mot Phoenix Coyotes går uten nordmannen på isen. - Det er vel noen færre kamper enn jeg hadde trodd jeg skulle spille, innrømmer Thoresen i sin blogg på Storhamars hjemmeside. I sommer sa hockeyproffen at han følte seg bedre forberedt enn i debutsesongen. Dermed er fallhøyden også større.

Nivåforskjell

- Jeg føler selv at jeg ikke har fått ut like mye som jeg hadde håpet på, men jeg tror kanskje at jeg har hatt litt høye forventninger til meg selv, høyere enn hva jeg hadde i fjor, og det har jo selvfølgelig Oilers også, skriver Thoresen.

Oilers-troppen er nå redusert til 44 mann. Troppen rosteren skal ned til rundt 25 mann før sesongstarten hjemme mot San Jose Sharks om en drøy uke. Thoresen mener også at nivået på campen er bedre enn i fjor.

- Det er mange nye unge spillere her som det har gått veldig bra for, og andre som har hatt en mye bedre camp enn hva de hadde i fjor. Dette har vært en kjempeutfordring for meg, men jeg håper selvsagt at det til slutt er meg som står på rostern når sesongen begynner 4. oktober, sier han.

Siste nytt

 • Mixed laghopp på OL-programmet

  De norske hopperne får enda en øvelse på OL-programmet i 2022. Mixed laghopp ble offentliggjort som en del av programmet – Med dagens vedtak viser IOC at kvinnene blir mer og mer likestilt innenfor hoppsporten, sier skipresident Erik Røste til NTB.

  Kvinner stor bakke verdenscup Holmenkollen.
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
 • Edvald fikk tidsstraff

  Edvald Boasson Hagen er ilagt en tidsstraff på to minutter og en bot på drøyt 1600 kroner etter den ellevte etappen i Tour de France. Han skal ha mottatt hjelp i form av en ny sykkel fra gamlelaget Team Sky da han fikk trøbbel med sin egen, melder TV 2

  Tour de France 2018
  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
 • Mol og Sørum tok sin andre seier

  Anders Mol og Christian Sørum vant for andre gang på rad i EM i sandvolleyball i Nederland onsdag. Den norske duoen slo et russisk par 2-0.

  Vår andre herreduo, Berntsen og Mol, gikk på sitt andre strake tap, og på kvinnesiden er EM over for Ulveseth og Lunde, som tapte tre på rad i gruppespillet.

  Mol og Sørum
  Foto: Fivb.com / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
X Games Minneapolis -- Menn Skateboard Vertical kvalifisering