NRK Meny
Normal

Thoresen vil spille mer

Patrick Thoresen er misfornøyd med at han får altfor lite spilletid for Edmonton Oliers.

Patrick Thoresen
Foto: Jeff McIntosh / AP

Thoresen står foran sin annen sesong for den tradisjonsrike NHL-klubben, men har kun fått spille i to av fem kamper så langt.

- Mindre enn forventet

Også tirsdagens kamp mot Phoenix Coyotes går uten nordmannen på isen. - Det er vel noen færre kamper enn jeg hadde trodd jeg skulle spille, innrømmer Thoresen i sin blogg på Storhamars hjemmeside. I sommer sa hockeyproffen at han følte seg bedre forberedt enn i debutsesongen. Dermed er fallhøyden også større.

Nivåforskjell

- Jeg føler selv at jeg ikke har fått ut like mye som jeg hadde håpet på, men jeg tror kanskje at jeg har hatt litt høye forventninger til meg selv, høyere enn hva jeg hadde i fjor, og det har jo selvfølgelig Oilers også, skriver Thoresen.

Oilers-troppen er nå redusert til 44 mann. Troppen rosteren skal ned til rundt 25 mann før sesongstarten hjemme mot San Jose Sharks om en drøy uke. Thoresen mener også at nivået på campen er bedre enn i fjor.

- Det er mange nye unge spillere her som det har gått veldig bra for, og andre som har hatt en mye bedre camp enn hva de hadde i fjor. Dette har vært en kjempeutfordring for meg, men jeg håper selvsagt at det til slutt er meg som står på rostern når sesongen begynner 4. oktober, sier han.

Siste nytt

Sendeplan

Kl. Program Kanal