Hopp til innhold

Thoresen vil spille mer

Patrick Thoresen er misfornøyd med at han får altfor lite spilletid for Edmonton Oliers.

Patrick Thoresen
Foto: Jeff McIntosh / AP

Thoresen står foran sin annen sesong for den tradisjonsrike NHL-klubben, men har kun fått spille i to av fem kamper så langt.

- Mindre enn forventet

Også tirsdagens kamp mot Phoenix Coyotes går uten nordmannen på isen. - Det er vel noen færre kamper enn jeg hadde trodd jeg skulle spille, innrømmer Thoresen i sin blogg på Storhamars hjemmeside. I sommer sa hockeyproffen at han følte seg bedre forberedt enn i debutsesongen. Dermed er fallhøyden også større.

Nivåforskjell

- Jeg føler selv at jeg ikke har fått ut like mye som jeg hadde håpet på, men jeg tror kanskje at jeg har hatt litt høye forventninger til meg selv, høyere enn hva jeg hadde i fjor, og det har jo selvfølgelig Oilers også, skriver Thoresen.

Oilers-troppen er nå redusert til 44 mann. Troppen rosteren skal ned til rundt 25 mann før sesongstarten hjemme mot San Jose Sharks om en drøy uke. Thoresen mener også at nivået på campen er bedre enn i fjor.

- Det er mange nye unge spillere her som det har gått veldig bra for, og andre som har hatt en mye bedre camp enn hva de hadde i fjor. Dette har vært en kjempeutfordring for meg, men jeg håper selvsagt at det til slutt er meg som står på rostern når sesongen begynner 4. oktober, sier han.

Siste nytt

  • Elisabeth Terland kan bli sesongens spiller i England

    Elisabeth Terland har levert en strålende sesong for Brighton i engelsk fotball og kjemper nå om å bli sesongens spiller i superligaen.

    De åtte nominerte til den gjeve prisen ble offentliggjort fredag. Terland er i svært celebert selskap.

    Den norske 22-åringen har notert seg for 13 mål og én målgivende for klubblaget denne sesongen. Det plasserer henne på annenplass på toppscorerlisten i ligaen. Kun Manchester Citys Khadija Shaw (21 mål) har scoret flere.

    Terland har med 13 scoringer scoret imponerende 50 prosent av Brightons 26 mål. Klubben ligger på en niendeplass av tolv i serien før siste serierunde.

    2023/24-sesongen er Terlands andre i Brighton siden overgangen fra Brann i 2022. Forrige sesong endte hun på sju mål.

    I kampen om sesongens spiller-prisen er Terland nominert sammen med Chelsea-duoen Niamh Charles og Lauren James, samt Manchester Citys Shaw og Khiara Keating, Tottenham-spiller Grace Clinton, Arsenal-spiller Lotte Wubben-Moy og Leicesters Jutta Rantala. (NTB/NRK)

    Terland
    Foto: NTB
  • Cole Palmer kåret til månedens spiller i Premier League

    22 år gamle Cole Palmer har hatt en strålende sesong i Chelsea etter overgangen fra Manchester City i sommer.

    I april rant målene inn for midtbanespilleren, som scoret hat trick mot Manchester United og deretter fire mål mot Everton elleve dager senere. Totalt ble det syv mål og én målgivende pasning på fire kamper i Premier League for Palmer i løpet av april.

    Britain Soccer FA Cup
    Foto: Dave Shopland / AP
  • Johansen beroliger Sarpsborg-fansen etter skadefrykt

    Sarpsborg-fansen holdt pusten da Stefan Johansen måtte gå av mot Molde med skade. Nå kommer det en beroligende oppdatering fra hovedpersonen.

    Sarpsborg skriver fredag i sine mediekanaler at Johansen er klar for spill mot Sandefjord borte.

    – Alt er bra! Det var egentlig bare litt stivhet som gjorde at det der og da var bedre å få på litt freshe bein etter vi gikk ned til ti mann. Jeg har fått mange spørsmål om ingenting. Er kneet bra? Jeg trente i dag, så alt er bra, sier Stefan Johansen. (NTB)

    Stefan Johansen
    Foto: NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal