NRK Meny
Holmenkollen er nok en gang dekket i tåke. Vil tåka lette i tide?

Tåke i Holmenkollen

Oppsummert

 • SISTE: Klokka 11.55, tåka har letta litt den siste timen, men framleis er det dårleg sikt, få timar før herranes 20 kilometer som startar 15.30.
 • Ein time til start

  Dei norske herrane er i gong med innskytinga før 20 kilometeren, og tåka har slept taket på standplass. Så lenge det står seg slik skal det ikkje by på nokre problem på standplass. Sikten er god og det er vindstille.

 • Mot lysere tider?

  Sjå her ja! No har tåka letta, og ein kan til og med sjå Holmenkoll-bakken i bakgrunn. Det ser mykje lysare ut enn for berre ein halvtime sidan og meterologane si melding om at det skulle bli betre utover ettermiddagen ser ut til å slå til.

 • Tåka trekk seg sakte tilbake

  Tåka har letta litt og dei norske jentene har fått gjennomført dagens skytetrening.

  – Det gjekk veldig bra. Jentene fokuserte på dei oppgåvene dei fekk etter gårsdagen og eg er positiv før stafetten. Det gjekk heldigvis bra i tåka og vi fekk gjennomført økta som planlagt, seier skytetrenar, Joar Himle.

  Litt mindre tåke?
  Foto: Anders Rove Bentsen / NRK
 • Ser du blinkane?

  Slik såg det ut i Kollen for nokre minutt sidan, og det er framleis dårleg sikt på standplass. Jentene har skytetrening fram til 12.30.

  Tåke i Holmenkollen
  Foto: Anders Rove Bentsen / NRK
Tåke

Siste nytt

 • Haugesund slo Godset

  Torbjorn Kallevåg scoret kampens eneste mål da Haugesund slo Strømsgodset hjemme søndag kveld. I Kristiansund ble det poengdeling etter 1-1 mot Bodø/Glimt.

  Eliteserien fotball 2018: FK Haugesund - Strømsgodset
  Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
 • Fem mål på 33 minutter

  Det ble en svært målrik førsteomgang da Tromsø tok imot Sandefjord. Hjemmelagets første scoring kom etter sju minutter. Fem minutter før pause sto det 4-1 til Tromsø, noe som også ble sluttresultatet.

  Eliteserien fotball 2018. Tromsø-Sandefjord
  Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
 • Chelsea finaleklare

  Chelsea er klare for finalen i FA-cupen etter å ha slått Southampton 2-0. Olivier Giroud og Álvaro Morata scoret målene. I finalen, 19. mai, møter de Manchester United.

  Britain Soccer FA Cup
  Foto: Frank Augstein / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Best i verden: Martin Schanche - Rattets Messias