Siste nytt

 • Kuntz overtar Tyrkia

  Tyskeren Stefan Kuntz (58) overtar det tyrkiske landslaget i fotball. Han erstatter Senol Günes.

  Det meldte det tyrkiske fotballforbundet på en pressekonferanse søndag, ifølge Sky.

  Norge møter Tyrkia til VM-kvalifiseringskamp 8. oktober i Istanbul. Den første kampen mellom lagene endte med tyrkisk seier.

  Kuntz kommer fra rollen som U21-sjef for Tyskland og erstatter. Tyskeren har en lang spillerkarriere bak seg. Han var med å vinne Bundesliga med Kaiserslautern i 1990/91 og ble kåret til årets spiller i Tyskland samme år. I 1996 vant han EM-gull.

  FILE PHOTO: Soccer Football - Men - Group D - Brazil v Germany
  Foto: Phil Noble / Reuters
 • Northug på 5.-plass i rulleskirenn

  Petter Northug var femte raskest over 90 kilometer i Klarälvsloppet på rulleski i Sverige søndag. Han var 31,6 sekunder bak vinnertiden. Det ni mil lange rennet gikk fra Hagfors til Karlstad. Hjemmehåpet Max Novak vant foran Simen Engebretsen Nordli.

  Toppidrettsveka 2019 rullet igang med langløp på Hitra torsdag kveld.
  Foto: Ole Martin Wold / NTB
 • Fjerdeplass på Tande

  Daniel-André Tande tok en oppløftende fjerdeplass i sin andre konkurranse etter fallet i Planica i mars. Fredrik Villumstad vant COC-rennet i Midstubakken.

  Tande landet på 100 meter og var tre poeng bak lederen Stefan Hula på en sjetteplass etter første omgang. I finalen fikk han 98 meter, og det holdt til å ende 8,2 poeng bak Villumstad.

  Anders Fannemel gjorde også sin første konkurransehelg i Midtstubakken etter at de to siste sesongene ble ødelagt av skader. Fannemel slo til med 104,5 meter i søndagens første hopp, men ble trukket mye på grunn av en dårlig landing. Det holdt til andreplass.

  Kontinentalcup i skihopp
  Foto: Annika Byrde / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal