Hopp til innhold

Fagermo flirer av luksusklokke-feiring: – Vi kan godt ha noen jålebukker

Han har fått kritikk for sin stil og hva han bruker penger på. Onsdag fant Aron Dønnum veien til nettmaskene to ganger og feiret på ellevilt vis.

Eliteserien fotball 2021: Brann - Vålerenga.

FORNØYD: Fagermo var godt fornøyd med Dønnum etter seieren.

Foto: Marit Hommedal / NTB

– Det blir fremstilt som at vi er blærete. Det er vi jo ikke, selv om vi er mer opptatt av stil og har andre interesser. Men det må vi tåle. Vi følger opp med en morsom greie, sa Dønnum til NRK etter kampen.

For etter en førsteomgang uten mål for noen av lagene, entret Osame Sahraoui banen i det 58. minutt og åpnet målkontoen for Vålerenga.

Det tente Dønnum og det rant på for Vålerenga. 23-åringen fikk nettkjenning, ikke bare én, men to ganger.

Det feiret han med å vise frem «luksusklokken» sin. Det vil si sportsteip rundt håndleddet med en tegnet klokke og navnet på merket.

For etter at VG skrev om Vålerengas angrepstrio og deres stil, har det vært mye snakk om nettopp klokken. Både på godt og vondt.

– Det er mye testosteron på Oslo Øst. Vi kan godt ha noen jålebukker. De viser i dag hvor gode de er, sa Fagermo til NRK etter kampen.

Dønnum

FEIRING: Slik feiret Dønnum det første målet.

Foto: BILDER MED TILLATELSE FRA: / DISCOVERYPLUSS

– Bekymrer

Og mens Vålerenga kunne slippe jubelen løs, måtte Kåre Ingebrigtsen og Brann gå målløse av banen.

– Vi fokuserer på det vi gjør bra. Vi henger godt sammen som lag, forsvarer oss godt og angriper godt. men vi kan ikke gjøre disse feilene. Vålerenga er skarpere enn oss, og da taper du fotballkamper, sa Ingebrigtsen til NRK etter kampen.

Eliteserien fotball 2021: Brann - Vålerenga.

IKKE FORNØYD: Kåre Ingebrigtsen står med null poeng etter to kamper i årets sesong.

Foto: Marit Hommedal / NTB

Trønderen måtte konstatere at hans lag ikke scorer nok mål til å ha tatt poeng så langt i eliteserien, og det bekymrer.

– Det bekymrer meg. Der bommer vi gang på gang. Hvis vi ikke får orden på det blir det en lang sesong, sa Ingebrigtsen.

Branns sisteskanse Håkon Oppdal, som måtte se tre baller gå forbi seg, mener de var på høyde med Oslo-laget, i alle fall lenge.

– De burde ha vært unngått. Det sitter litt igjen akkurat nå. Det er fryktelig tungt. Vi gir Vålerenga en god kamp lenge, så skjærer det seg på slutten. Grusomt, sa keeperen Oppdal til NRK.

Festen etter fasten

Det som derimot ikke skal unngås etter kveldens kamp, er en feiring for Vålerenga og målscorer Sahraoui.

For ikke er det bare de tre poengene som smaker godt, i kveld ender fastemåneden ramadan for 19-åringen.

Eliteserien fotball 2021: Brann - Vålerenga.

FEIRING: Osame Sahraoui sikret tre poeng kvelden den månedslange fasten endte for i år.

Foto: Marit Hommedal / NTB

– Først så skal vi feire nå med gutta, så blir det id på torsdag, så det blir gøy. Jeg skal kose meg med familien og god mat, det skal bli bra, sa Sahraoui etter kampen.

Som til tross for storspillet onsdag kveld, innrømmet overfor NRK tidligere i uken at det er krevende for kroppen.

– Det er den første uka som er hardest egentlig. Når kroppen får en rutine så blir kroppen vant til det, men jeg vil ikke si at jeg er hundre prosent, selv om den har fått en rutine, sa Sahraoui til NRK.

Siste nytt

 • Warholm og Ingebrigtsen nominert til prestisjefull pris

  De to nybakte verdensmesterne, Jakob Ingebrigtsen og Karsten Warholm, ble i dag nominert til årets mannlige friidrettsutøver i Europa.

  Avgjørelsen vil bestå av en fjerdedel fra stemmeavgivning på sosiale medier, sammen med en fjerdedel fra nasjonale forbund, presse og et ekspert panel.

  Forrige år ble Jakob Ingebrigtsen og Armand Duplantis de første i historien til å dele prisen på herresiden.

  Prisseremonien vil skje 21. oktober, i Vilnius i Litauen.

  Track & Field: Prefontaine Classic Press Conference
  Foto: Kirby Lee / Reuters
 • Nedtur for Baldauf i kvartfinalen i bryte-VM

  Felix Baldauf ble et nummer for liten i kvartfinalen mot iranske Mohammadhadi A. Saravi i 97-kilosklassen i bryte-VM i Beograd fredag.

  Det norske håpet røk 1-4 i møtet med Saravi og må nå håpe på en ny medaljemulighet gjennom systemet med rekvalifisering.

  Dersom Baldauf skal komme inn i bronsekampen igjen, må Saravi vinne sin semifinale og sikre seg finaleplass.

  Baldauf innledet mesterskapet med å slå georgieren Giorgi Melia 3-1 etter en tett og jevn kamp. Deretter fikk nordmannen det atskillig enklere mot svenske Aleksandar Georgije Stjepanetic. Den duellen gikk Baldauf seirende ut av med hele 9-0.

  Kampen var avgjort allerede før pause. Oppgjøret ble stanset som følge av at Baldauf var i egen klasse poengmessig.

  Så kom tapet for Saravi. (NTB)

  baldauf
  Foto: ATTILA KISBENEDEK / AFP
 • Mol og Sørum er spent på uvant faktor i VM

  Fra 6. - 15. oktober skal verdensmesterskapet i sandvolleyball arrangeres i Tlexcala i Mexico. I den anledning stiller Mol og Sørum som tittelforsvarere. En av utfordringene stjerneduoen kommer til å bli konfrontert med er tynn luft på over 2000 meters høyde.

  – Høyden er en faktor som er ny for oss. Vi hadde en liten samling i Mexico tidligere i år og opplevde stor forskjell fra de forholdene vi er vant med. Pulsen steg fortere og ballen beveget seg veldig annerledes. Så vi er glad for å ha noen dager i forkant, sier Mol og Sørum til NRK.

  Så langt i år har duoen vært stødige med topp tre plassering i de syv første turneringene på verdenstouren. I tre av dem ble det seier.

  I august ble det dog en overraskende exit i kvartfinalen i EM for Mol og Sørum. Isteden endte svenske Åhmann og Hellvig som gullmedaljører i mesterskapet. Söta bror kan også bli å frykte når VM går av stabelen.

  –Sverige og USA er de som har skilt seg mest ut i år. De har en litt annen spillestil med mye andreball og et tempo som utfordrer oss ganske mye, sier Mol og Sørum.

  – Det blir veldig spennende. Det er mange gode konkurenter som har lyst til å slå oss, så vi gleder oss til å komme i gang, legger de til.

  EM Sandvolley 2022 i München
  Foto: Lise Åserud / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sportsvideoer
Spiller nå
Ødegaard med perlescoring i Mesterligaen - Bilder fra TV 2 00:38
Neste