Fagermo flirer av luksusklokke-feiring: – Vi kan godt ha noen jålebukker

Han har fått kritikk for sin stil og hva han bruker penger på. Onsdag fant Aron Dønnum veien til nettmaskene to ganger og feiret på ellevilt vis.

Eliteserien fotball 2021: Brann - Vålerenga.

FORNØYD: Fagermo var godt fornøyd med Dønnum etter seieren.

Foto: Marit Hommedal / NTB

– Det blir fremstilt som at vi er blærete. Det er vi jo ikke, selv om vi er mer opptatt av stil og har andre interesser. Men det må vi tåle. Vi følger opp med en morsom greie, sa Dønnum til NRK etter kampen.

For etter en førsteomgang uten mål for noen av lagene, entret Osame Sahraoui banen i det 58. minutt og åpnet målkontoen for Vålerenga.

Det tente Dønnum og det rant på for Vålerenga. 23-åringen fikk nettkjenning, ikke bare én, men to ganger.

Det feiret han med å vise frem «luksusklokken» sin. Det vil si sportsteip rundt håndleddet med en tegnet klokke og navnet på merket.

For etter at VG skrev om Vålerengas angrepstrio og deres stil, har det vært mye snakk om nettopp klokken. Både på godt og vondt.

– Det er mye testosteron på Oslo Øst. Vi kan godt ha noen jålebukker. De viser i dag hvor gode de er, sa Fagermo til NRK etter kampen.

Dønnum

FEIRING: Slik feiret Dønnum det første målet.

Foto: BILDER MED TILLATELSE FRA: / DISCOVERYPLUSS

– Bekymrer

Og mens Vålerenga kunne slippe jubelen løs, måtte Kåre Ingebrigtsen og Brann gå målløse av banen.

– Vi fokuserer på det vi gjør bra. Vi henger godt sammen som lag, forsvarer oss godt og angriper godt. men vi kan ikke gjøre disse feilene. Vålerenga er skarpere enn oss, og da taper du fotballkamper, sa Ingebrigtsen til NRK etter kampen.

Eliteserien fotball 2021: Brann - Vålerenga.

IKKE FORNØYD: Kåre Ingebrigtsen står med null poeng etter to kamper i årets sesong.

Foto: Marit Hommedal / NTB

Trønderen måtte konstatere at hans lag ikke scorer nok mål til å ha tatt poeng så langt i eliteserien, og det bekymrer.

– Det bekymrer meg. Der bommer vi gang på gang. Hvis vi ikke får orden på det blir det en lang sesong, sa Ingebrigtsen.

Branns sisteskanse Håkon Oppdal, som måtte se tre baller gå forbi seg, mener de var på høyde med Oslo-laget, i alle fall lenge.

– De burde ha vært unngått. Det sitter litt igjen akkurat nå. Det er fryktelig tungt. Vi gir Vålerenga en god kamp lenge, så skjærer det seg på slutten. Grusomt, sa keeperen Oppdal til NRK.

Festen etter fasten

Det som derimot ikke skal unngås etter kveldens kamp, er en feiring for Vålerenga og målscorer Sahraoui.

For ikke er det bare de tre poengene som smaker godt, i kveld ender fastemåneden ramadan for 19-åringen.

Eliteserien fotball 2021: Brann - Vålerenga.

FEIRING: Osame Sahraoui sikret tre poeng kvelden den månedslange fasten endte for i år.

Foto: Marit Hommedal / NTB

– Først så skal vi feire nå med gutta, så blir det id på torsdag, så det blir gøy. Jeg skal kose meg med familien og god mat, det skal bli bra, sa Sahraoui etter kampen.

Som til tross for storspillet onsdag kveld, innrømmet overfor NRK tidligere i uken at det er krevende for kroppen.

– Det er den første uka som er hardest egentlig. Når kroppen får en rutine så blir kroppen vant til det, men jeg vil ikke si at jeg er hundre prosent, selv om den har fått en rutine, sa Sahraoui til NRK.

Sportsnyheter

Viking-flopp redda Wales: – Eg elska kvart sekund

Det var store forventningar til kva Gareth Bale kunne få til mot Sveits, etter ein sterk sesongavslutning i Tottenham. Men det var ein tidlegare Viking-flopp som stal rampelyset.

Siste nytt

 • Koronatrøbbel for Venezuela

  12 personar knytt til Venezuelas tropp i Copa America har blitt ramma av koronaviruset like før det søramerikanske meisterskapet.

  Lokale helsemyndigheter i Brasilia, der Venezuela skal møte vertsnasjonen Brasil på søndag, seier dei fekk besjed om smitteutbrotet fredag kveld, like før Venezuelas tropp kom.

  – Vi fekk beskjed frå det søramerikanske fotballforbundet om at 12 medlem av delegasjonen frå Venezuela, deriblant spelarar og medlem av trenarstaben, har testa positivt på koronaviruset, står det i ein uttaling til nyheitsbyrået AFP.

  (©NTB)

  SsBK6cltz24
  Foto: Aizar Raldes / AP
 • Tobias Johannessen sammenlagttoer

  Tobias Halland Johannessen avsluttet Giro d'Italia for U23-ryttere som toer i sammendraget, slått bare av det spanske stortalentet Juan Ayuso.

  Johannessen sykler for utviklingslaget til Uno-X, og han kan sammen med lagkameratene si seg godt fornøyd med innsatsen i rittet som populært kalles «Baby-Giro».

  Fasit for laget ble fire pallplasseringer på etapper (tre for Tobias Johannessen og en for tvillingbror Anders), 2.-plass i sammendraget for Tobias og 8.-plass for Anders, og seier i lagkonkurransen.

 • Leknessund med god tempo i Sveits

  Andreas Leknessund ble nummer 19 på lørdagens tempoetappe i Tour de Suisse og forsvarte ledelsen i kampen om ungdomstrøya i rittet.

  22-åringen fra Tromsø imponerte igjen på den 23,2 kilometer lange tempoen, endte 1.52 minutt bak vinneren og klatret ett hakk til 14.-plass sammenlagt i det sveitsiske rittet.

  Samtidig beholder han ledelsen i ungdomskonkurransen. Han var 29 sekunder raskere enn iren Eddie Dunbar lørdag og har dermed 38 sekunders forsprang til toeren før rittet avsluttes søndag.

  NM sykkel fellessatrt landevie menn senior 2019
  Foto: Tom Hansen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal