Hopp til innhold

Straffeseier for Lillebergs Tampa Bay Lightning

Tampa Bay Lightning med Emil Lilleberg i laget slo Boston Bruins i NHL etter straffer.

Oppgjøret mot topplaget Boston Bruins ble spilt i Boston, og da det sto 2-2 etter tre perioder endte det med spilleforlengning.

Heller ikke på overtid klarte lagene å score, og dermed måtte kampen avgjøres på straffer, der Tampa Bay Lightning tok det siste stikket og vant kampen med 3-2. Det er lagets andre strake seier etter at de lørdag slo Columbus Blue Jackets 4-2.

Lightning gikk opp i ledelsen i første periode ved Erik Cernak. I andre periode gikk de opp til 2-0 etter at Nikita Kucherov fikk pucken i buret i powerplay. Deretter slo hjemmelaget tilbake med to scoringer av Charlie McAvoy og James van Riemsdyk.

Tredje periode endte målløst, og det samme var resultatet i spilleforlengelsen. Til slutt ble Brayden Point dagens helt for Lightning da han satte den avgjørende straffen inn i Bruins-målet.

Emil Lilleberg spilte sin 14. kamp for vinnerlaget siden debuten tidlig i januar. Sarpsborg-gutten ble hentet opp til NHL da laget slet stort med skader. 23-åringen fikk nesten 12 minutter på isen i tirsdagens bortekamp i Boston.

(©NTB)

Seier for Lillebergs Tampa Bay Lightning
Foto: AP

Siste nytt

 • Hovland med i seierskampen

  Viktor Hovland spilte en solid runde to under par under lørdagens 18 hull i majorturneringen PGA Championship.

  Dermed er nordmannen med i seierskampen før siste dag.

  Hovland har gått runden sin to under par så langt, noe om plasserer han på en foreløpig delt sjetteplass. Han er totalt 11 slag under par, mens lederen, Xander Schauffele er 15 slag under par.

  Nordmannen kom til Louisville etter å ha gjort en ny trenerendring i jakten på fjorårsformen. Han har gjenopptatt samarbeidet med Joe Mayo, som hjalp ham til stor suksess i fjor.

  Hovland har vunnet en del store turneringer i sin karriere, men har aldri vunnet en major. Det kan han gjøre når turneringen avsluttes søndag.

  PGA Championship Golf, Viktor Hovland
  Foto: Matt York / AP
 • Kloster sesongåpnet med sisteplass

  Line Kloster var også på plass under Continental Gold Tour-stevnet i Los Angeles, og stilte på 400 meter hekk. Der endte hun sist med tiden 57,53 - noe som er langt bak både personlig rekord og EM- og OL-krav.

  Amerikanske Anna Cockrell vant med tiden 53,75.

  Line Kloster
  Foto: NTB
 • Sesongbeste av Guttormsen

  Stavhopper Simen Guttormsen leverte til sesongbeste med 5,70 i Continental Gold Tour-stevnet i Los Angeles lørdag. Nordmannen, som har en personlig rekord på 5,72, rev deretter tre ganger på 5,80.

  Den feilfrie rekka frem til 5,80 ga ham en delt andreplass, bak Ernest John Obiena. Stavstjerner som Chris Nilsen og Sam Kendricks var begge bak Guttormsen.

  EM-kravet i stav er på 5,75, mens OL-kravet er 5,82.

  Simen Guttormsen
  Foto: NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal