Hopp til innhold

Stortap for Zucca og Wild

Lite gikk Minnesota Wild sin vei da de var på besøk hos Los Angeles Kings natt til torsdag norsk tid. Mats Zuccarellos lag tapte hele 0-6.

Alle målene i kampen kom i de to første periodene – tre mål i første og tre i andre. Med ett mål og én assist rundet Anze Kopitar 1200 poeng i sin NHL-karriere.

Før kampen mot Kings hadde Minnesota Wild tatt poeng i åtte kamper på rad. Natt til torsdag norsk tid tok rekken slutt på brutalt vis.

Mats Zuccarello fikk 16 minutter og 34 sekunder på isen. 36-åringen måtte en tur ut i utvisningsboksen underveis i den andre perioden.

Wild skal i aksjon igjen lørdag kveld norsk tid. Da venter St. Louis Blues på hjemmeis i Minnesota. (NTB)

Mats Zuccarello mot Los Angeles Kings
Foto: Yannick Peterhans / AP

Siste nytt

 • Henrik Ingebrigtsen står over Bislett Games

  Henrik Ingebrigtsen har bestemt seg for å stå over Bislett Games torsdag.

  – Vi fikk beskjed i går kveld om at verken Henrik eller Magnus Tuv Myhre kommer til å løpe. Og jeg snakket selv med Henrik i dag, sier stevnesjef Steinar Hoen.

  – Hvorfor?

  – Det må du nesten spørre Henrik selv eller Erlend Slokvik om. Alt jeg kan si er at han har meldt forfall, sier Hoen til NRK.

  TV2 omtalte saken først.

  I helgen løp Henrik Ingebrigtsen 5000 meter i belgiske Brüssel. Der løp han inn til tiden 13,26.92, noe som er nesten sju sekunder bak EM-kravet som er på 13 minutter og 20 sekunder.

  Ingebrigtsen greide EM-kravet i fjor, og er følgende kvalifisiert til å løpe i EM. Men det er stor konkurranse om plassene Norge har til mesterskapet, og det er fortsatt ikke bestemt hvem som får løpe i EM i Roma. Jakob Ingebrigtsen og Narve Gilje Nordås er klare for å løpe 5000 meter i EM, mens storbror Ingebrigtsen kjemper om en av de to siste plassene med Magnus Tuv Myhre, Awet Kibrab, Abdullahi Dahir og Per Svela.

  I følge VG skal heller ikke Magnus Tuv Myhre løpe på Bislett Games.

  – Det er synd at begge forsvinner. Det var tvil ved begge fra før av, så det var jo ikke veldig overraskende. Det skjer etter eget ønske, sier Hoen til avisen.

  EM starter 7. juni, og det vises på NRK.

  Athletics, Running, Adidas Spåret 5000m
  Foto: BILDBYRÅN
 • Ruud fortsetter å håve inn millioner

  Med finaleplass i prestisjetunge Roland-Garros vil Casper Ruud allerede ha tjent mer penger denne sesongen enn det han gjorde i løpet av hele fjorårssesongen.

  Dagen før nordmannen går i gang i storturneringen i Paris, har han tjent om lag 2,43 millioner dollar. Finaleplass i Roland-Garros vil bety ytterligere 1,2 millioner dollar. Det vil ta nordmannen opp i 3,5 millioner, snaue 400.000 mer enn det som var tilfelle for hele fjoråret.

  Det blir sjette gang Ruud setter føttene sine på grusen i den første runden i Paris. De fire første årene endte det med 2. runde og 3. runde (tre ganger). De to siste årene har han tatt seg til finalen.

  Ruud har tidvis demonstrert stjernetakter i årets sesong. I februar tok han seg til to strake finaler i Mexico, før han i Masters-turneringen i Indian Wells nådde kvartfinalen.

  I begynnelsen av april nådde han finale i Masters-turneringen i Monte-Carlo, der blant andre Djokovic ble beseiret på veien. Finaletapet mot Stefanos Tsitsipas ble revansjert i Barcelona en uke senere. For få dager siden gikk han til topps i Genéve.

  Øverst på inntjeningstoppen denne sesongen har Jannik Sinner en solid luke til sine konkurrenter. Den italienske verdenstoeren har tjent 4,46 millioner euro, mye av det takket være finaletriumfen i Australian Open. (NTB)

  Casper Ruud etter seieren i ATP250-turneringen i Genève
  Foto: FABRICE COFFRINI / AFP
 • Barcelona slo Nylands Sevilla i Xavis avskjed

  Landslagskeeper Ørjan Nyland fikk mye å henge fingrene i da sesongen ble avsluttet med Sevilla mot Barcelona. To ganger måtte han gi tapt.

  Katalanerne vant 2-1 etter scoringer av Robert Lewandowski og Fermín López. Sevillas mål ble scoret av angriper Youssef En-Nesyri.

  Nyland leverte flere gode redninger i oppgjøret.

  I januar uttalte Xavi at han ville trekke seg fra jobben etter sesongen. I april kom så helomvendingen, da klubblegenden signerte en forlengelse fram til 2025. Nå er det likevel slutt, og ifølge flere medier er Flick på vei inn portene. Fredag ga klubben beskjed om at Xavi ikke fikk fortsette.

  Barcelona endte på 2.-plass, ti poeng bak serievinner Real Madrid.

  Sevilla avsluttet sesongen med fire strake tap, men en gladmelding for Nyland er at det ble kjent at nordmannen fortsetter i klubben i to nye år.

  Xavi
  Foto: AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal